Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi van a bátyámmal? 17 F én 15 L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van a bátyámmal? 17 F én 15 L

Figyelt kérdés

Sosem okozott gondot ha megláttuk egymást öltözés közben nem volt ciki függöny húzogatás mint a suliban amikor festették a tornatermet:D

Én alapvetően szégyenlős vagyok de a szobámban a legtöbb esetben meztelenül vagyok, ha ki kell menni akkor egy bugyi + hosszabb poló elég szokott lenni. Az emeleten lakunk és bátyám rászokott arra,hogy fél óránként át jön nyomkodja a telefonját kérdezősködik mindenféle értelmetlen dolgokról. Aztán be vágja magát mellém masszíroz ilyesmi. Eddig nem volt ez számomra kínos de a legutóbb megkért hogy feküdjek már hasra úgy nézzem a filmet és úgy had masszírozzon. Az mindaddig nem volt ciki míg felnem húzta a pólómat kb a derekam közepéig maszirozás leállt még rá is szóltam,hogy mi van ennyi volt. És ki ment. Remélem csak én gondolom túl és nem az van amire én gondolok.

2015. aug. 6. 09:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

csak vigyázz,hogy nehogy egy ilyen masszírozás közben bedugjon valamit:DDDDDDDD

meg ha más is kapott képet,akkor ez így nem igazság:D képet mindenkinek xd

2015. aug. 6. 23:39
 12/17 A kérdező kommentje:

Haha :) nőiesedni azért azt nem mondanám,hogy most cseréltem le a toppot. Nem akarok egómanó lenni de szerintem nem úgy nézek ki mint akinek most nő a cicije :D

Amikor masszírozott, nem voltam meztelen nem tudom hányas kommentelő írta csak póló bugyi ... majd biztos úgy engedem magam mellé xDD azt azért nem.

A lényeget még mindig nem írta le senki. De akkor nem kertelek leírom :) ki akarta verni mikor bement a szobájába vissza vagy tényleg csak foglalkozni akar velem. Egyébként azóta nem volt ilyesmi csak dumálni jön át meg kezdek rájönni miért nyomogatja a testápoló (kókusz) cigi miatt XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD hogy anyuék ne érezzék

2015. aug. 7. 09:33
 13/17 A kérdező kommentje:
bedugjon valamit -.- úristen. Azért ilyet nem feltételeznék a legrosszabb álmomba se :D
2015. aug. 7. 09:39
 14/17 anonim válasza:
hát ahogy leirtad ugy gyanus hogy kanos a srác, viszont azért testvérre biztos nem menne senki, kivéve ha serdülő srác mert akkor mindenre be lehet indulni :D majd elmulik és ha később eszébe jut minden egyes alkalommal meg fogja bánni (már ha tényleg nem csak jófej)
2015. aug. 7. 11:52
 15/17 A kérdező kommentje:
Ott a net van jó pár dolog rajta :D miért pont én lennék az álldozat...
2015. aug. 7. 13:02
 16/17 anonim ***** válasza:
Már csak a reakció érdekelne, ha meglepiből beállítana 1-2 barátod hozzád, miközben te meztelenül flangálsz a szobádban....:D
2015. aug. 7. 16:16
 17/17 A kérdező kommentje:
Hozzánk nem jönnek be csak úgy:D
2015. aug. 7. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!