Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem hogy felpofoztam? (többi lent)
Figyelt kérdés
A szüleink engem meg néhány barátomat a nagyszüleimhez a Balatonra. Vonattal mentünk én hallagttam a zenét a fülessemmel de ugy hogy azért haljam amit a többiek beszélnek. Az egyik barátom elkezdi mondani a töbnieknek hogy a nyaralás allat engem meg fog fektetni mire én megkérdezem hogy mi van erre elkezdi hogy tudja hogy én is szeretném. Erre én jól pofon vágtam és leültem a töle legtávolabbi helyre.2015. aug. 5. 00:24
11/18 anonim válasza:
Jól tetted!
De ez neked barát, most őszintén?! Megválogatod, kivel mész nyaralni?
12/18 kranpusz válasza:
Nem igazán! A fizikai bántalmazás nem a legmegfelelőbb formája a problémák megoldásának, mit szóltál volna ha kapsz Te is egyet. Sokkal kifinomultabb lett volna ha valami frappáns beszólással megszégyeníted a többiek előtt. Szerintem elvárható hogy ha már a ffi-ak nem bántanak Nőket akkor ez vice versa is így van, nem így gondolod?!?
13/18 anonim válasza:
100 éve még a barátai lehet kihajították volna a srácot a mozgó vonatbol, mert megsértett egy hölgyet; lehet jobban járt azzal a pofonnal.
14/18 anonim válasza:
Jól tetted, de ezek után milyen volt a nyaralás? Nem lehetett túl kellemes kerülgetni ezt a bunkót.
15/18 anonim válasza:
Aha, de ha egy nő mondta volna egy férfinak, hogy "Úgyis le fogunk feküdni, te is szeretnéd!", és a férfi pofozná fel a nőt, az már baj lenne, nem?
16/18 anonim válasza:
A helyzet az, hogy bizonyos területeken nincs teljes egyenjogúság, nem is lesz soha, mások a szokások, kár ezt erőltetni.
17/18 anonim válasza:
Szánalmas dolog bárkire kezet emelni.
18/18 anonim válasza:
Szegény kérdező..Máglyán fog elégni, még ha nő is! :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!