Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek ez visszataszító?
Figyelt kérdés
Szerintetek visszataszító, ha egy lánynak ilyenek a mellei? [link] ( A hirdetésben szereplő mellekhez jobban hasonlít.)
Nőni vagy változni már nem hiszem, hogy fognak a melleim, mivel elég korán (10-12 éves korom körül) megjött a menstruációm és a mellem is akkor kezdett nőni, stb. Azóta pedig nemigen.. Mit gondoltok az ilyen mellekről? Kizáró ok? (amúgy mellé magas, vékony, körte alkatom van) 15/l.
2015. aug. 4. 20:53
11/18 anonim válasza:
Én szeretem, ha a lány egész mellét be tudom kapni :)
12/18 anonim válasza:
Ebből még simán kihozhatsz egy formás kis cicit ha ráedzel. Persze nem hetek munkája lesz, és eléggé sok mindenről le kell majd mondanod. Én például nem szeretem ha ilyen, én a kerek formásat szeretem, és nekem a méret mind1. Ink. a kisebb jön be, ami feszes, nem az a lógó típus. A lényeg, hogy kitartással bármit elérhetsz...
13/18 anonim válasza:
hát... az enyém sokkal jobb... :D
14/l
14/18 anonim válasza:
Nem vagyok egy mellrajongó, engem az arc jobban érdekel. Viszont szerintem ez is tökéletes.
17/18 anonim válasza:
(melyik hirdetésben, és hányadikra hasonlít?)
és tulajdonképpen mi a bajod velük? nagyság, mellbimbó, forma....?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!