Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem magam kissebbrendűnek a lányok közelében?
Figyelt kérdés
Mikor elhaladok egy nekem tetsző lány mellett vagy állok a boltban mellette vagy metró megállóban akkor mindig azt érzem hogy kicsit sem érdeklem őket...
Mindig azt érzem hogy vannak fiú barátai vagy olyanok akik érdeklődnel utána akkor miért én érdekelném őt?
Mindegyik lánynál alsóbbrendűséget érzek,(tudom papucs vagyok) de miért?
Miért van ez?
16/f
2015. aug. 4. 14:26
2/3 anonim válasza:
Miért érdekelnél random lányokat a metró megállóban? Vagy egy boltban? Ilyen helyeken mindenki magával van elfoglalva vagy nézelődik.
3/3 anonim válasza:
Második: mert talán téged is érdekel a csaj pl a metrón :D
És hogy a kérdésre is válaszoljak, ez azért van mert lányoknak általában sokkal könnyebb... bárkit megkaphatnak kb. ezért te csak 1 vagy nekik a sok közül... de ez minden fiúval így van sajnos :/.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!