Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vettem észre ezt? Javítsatok ki, ha nem így van.
Hat de te kerdezted, en csak valaszoltam es nem maszatoltam ide, hogy de en azt szeretem es minden vagyam egy ilyen srac.
Addig nem lesz egy ilyen srac a vagyuk, amig a sok buta embert nezik az ejjel-nappal es tarsaiban.
Elozo 22/l
Nekem volt egy olyan barátom, aki egyenesen paraszt és tapintatlan volt, hát mit ne mondjak, nekem nagyon nem jött be, elég hamar szakítottam is.
Amúgy nem értem... Engem a mostani barátomban pont az fogott meg a legjobban, hogy figyelmes, kedves. Ráadásul ha valami bajom van, azonnal látja rajtam és mindig megvigasztal. Szorosan magához ölel és azt mondja "ne sírj". (Mármint nem bunkón, ilyenkor tényleg sírni szoktam. ><) Valamint nagyon romantikus. ;-; Én nem tudom miért általánosítanak mostanában a pasik a tiniribikre, de nagyon kellemetlen. Ha csak az olyan kaliberű lányok jönnek be, akik ilyenek, ne csodálkozz.
Nem mindig. A tipikus, ,,tömeg lányok" nem igénylik ezeket. Nekik igazából mindegy, csak villoghassanak a pasival. Oké, én se vagyok oda a nagyon romantikus fiúkért, de azért amikor a barátom valami nagyon romantikus/édes dolgot ír majd kicsattanok :D és szerintem nem azt gondolják, hogy az ilyen fiúk nem fiúk, hanem a lányos fiúkhoz sorolják, ami nem hátrány, hiszen az nem egyenlő b*zissal :DD szóval csak meg kell találni a normálisabb lányokat, akik nem csak menőzésből lennének veled.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!