Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én vettem észre ezt?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vettem észre ezt? Javítsatok ki, ha nem így van.

Figyelt kérdés
Azt vettem eszre hogy a kedvesseg,mint emberi tulajdonsag egyaltalan nem fontos az emberek szamara. Fiu vagyok,es "csajozasnal" mindig azt veszem eszre hogy a kedvesseg,figyelmesseg sokszor hatrany a lanyoknal.A romantikus fiuk mar nem is fiuk..En elvagyok nelkule igazabol de nekem olyan furcsa hogy ez ennyire nem szamit. (Telorol irok) 16/f

2015. aug. 3. 21:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

igazad van sajonos ez nem kell a csajoknak

ha akarsz irhatsz privit :d

2015. aug. 3. 21:52
 2/13 anonim ***** válasza:

Az én környezetemben nincs olyan fiú aki kedves, romantikus, figyelmes meg végkép nem. Bár lehet, hogy pont azért nem ilyenek, mert a lányok nagy része nem ilyen tulajdonságokkal rendelkező fiút keres.

Kár, pedig én örülnék, ha kedvesebbek lennének.

14/l

2015. aug. 3. 21:56
 3/13 anonim ***** válasza:

Szerintem nemépp.Én épp az ijen kedveseket bírom.

(Ha gondolod írj)14L

2015. aug. 3. 21:56
 4/13 anonim ***** válasza:

én a romantikus srácokat szeretem...

ha mindig a külsőt nézitek akkor nem is fogtok olyat találni akinek ezek számítanak...

14/l

2015. aug. 3. 21:58
 5/13 anonim ***** válasza:
kapásbol van itt 3 csaj aki bejönne ha idősebb lenne...
2015. aug. 3. 21:59
 6/13 anonim válasza:
Tudod, ezt fokozatosan kell csurgatni. A lányok szeretik, ha egy srác rejtélyes(, mert milyen jó is egy rejtélyt kibogozni...). Másfelől a lányok nem szeretik, ha vki olyan mint egy papucs, nincs saját véleménye, csak kedves a lábnak, mert nem lép miatta tüskébe.
2015. aug. 3. 22:01
 7/13 A kérdező kommentje:

Nem ismerkedes celjabol irtam ki a kerdest,de azert koszi:)

Epp erre szamitottam,hogy minden lany azt fogja irni hogy "jaaj de vagyok egy olyan fiura" eloben meg lehet hogy baratkent tekintetek csak egy ilyen sracra.Persze akinek nem inge...:D Furcsa nekem,pedig en szeretek(szeretnek) adni egy lanynak.Peldaul az egyik jo lany BARATOMMAL mar aludtam egyutt(nem tortent semmi).Ot peldaul addig simiztem amig el nem aludt:) nem vartam cserebe semmit igazabol,de szerintem ha baratnommel tennem ezt papucsnak tekintene.Na mind1,koszi a valaszokat:D

2015. aug. 3. 22:03
 8/13 anonim ***** válasza:

Ez sajna teljesen így van az összes amit leírtál még hozzászólásban is hát ez van nem tudják miről maradnak le... aki meg azt mondja hogy olyan annak 40-50% álszent

Kivételek vannak, voltak, lesznek.

Csak bitang nehéz megtalálni 17f

2015. aug. 3. 22:05
 9/13 anonim válasza:

Kesobb lesz ra igenyuk, addig meg nagyon gyerekek... Majd ha 20 ev korul lesznek, rajonnek, hogy nem a hudemenovagyok kretenekre kell igenyt tartani ;) az en korosztalyomnal legalabbis ez van/volt.

22/l

2015. aug. 3. 22:07
 10/13 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar hogy nincs ra igenyuk,mert csak magukkal baxnak ki,nekem mind1:D csak egyszeruen nem ertem a logikat..
2015. aug. 3. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!