Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudnatok nekem olyan zeneket...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnatok nekem olyan zeneket irni amik segitenek elfelejteni a egyik baratsagomat?

Figyelt kérdés

Baratnom kikoltozott nemetbe egy par honapja es o baratkozik azzal a baratjaival akiket nekem lehordott mindennek, es most jott azzal hogy mennyire hianyzik nekem gondolhatja meg minden es a vegen mondta hogy o elfog felejteni engem meg minden. Es hogy en is felejtsem el ot. 14 eves vagyok, hetero.

FELEJTOS ZENEKET KEREK

2015. aug. 3. 19:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Quimby - Csík zenekar - Most múlik pontosan

Darabokra szakítod a szivemet

Groovehouse-Mind az amit nem szerettél bennem

8.,9.vagyok,még ezek jutottak eszembe

2015. aug. 3. 22:54
 12/13 anonim ***** válasza:
én tudnék zenét írni, de nem ingyen. Ha jól megfizeted megírom a zenéket, olyan szöveget hozzá amilyet akarsz, és kifizeted, de a szerzői jog a tiéd lesz! Ha valamelyik sláger lesz, milliomos leszel.
2015. okt. 7. 18:02
 13/13 anonim ***** válasza:

Úristen! Már 14 éves vagy és itthagyott az a... lány?

Hát ezt nem hiszem hogy kibírod élve!

Sokan belehaltak már ilyenbe!

De ha még élsz egy darabig, javaslom, hogy tanulj kis nyelvtant, stilisztikát, ékezetek használatát, stb.. De egy 14 éves lány hogy költözik ki csak úgy "németbe"?

2015. okt. 7. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!