Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Manapság a lányok, miért...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság a lányok, miért ezekért a magas, vékony ecsethajú pávákért vannak oda?

Figyelt kérdés
Komolyan mondom semmi férfiasság nincs bennük.Úgy néznek ki,mint a homokosok.A normális fiúknak meg nincs barátnőjük..

2015. aug. 2. 00:40
1 2
 11/19 Kill The Sexplayer ***** válasza:
100%
De. Sajnos elfogyott, lekésted.
2015. aug. 2. 01:23
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
És most rámmaradt a boijler?
2015. aug. 2. 01:24
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Az gáz ha én azért nyíratom oldalt (nem látszik a csík hanem fokozatosan kissebb) a hajam és felül meghagyom és az hátrafele néz? :D

Nekem alapból egy felálló hajamvan és oldalt is kiáll nemhogy lelapulna és ez nagyon rossz :D kicsi mikrofon hajam lenne...

Egyébktént az egyik oszttarsamnak olyan haja volt hogy oldalt teljesen kopaszra nyírva és még felfelé is egy kicsikét a feje közepén meg ferde ovális alakban meghagyva hosszan a haja 0.o

Atya ég hogy nézett ki..

A másik best amit láttam hogy egy kopasz vékony srác, de a homloka felett kb a bal szeme felé volt hagyva egy 3 centiméter sugarú és 17 centiméter hosszu haja.

Mondom magamban: .......... Kb ennyi :D

Állomáson olyat láttan hogy kopasz a feje és a közepén egy ecset haj volt fehérre festve...pff

Azért a lányok is csinálnak furcsákat.

Metrón láttam egy olyan csajt akinek váll alá érő haja volt és a fele le volt vágva géppel ezért olyan haja volt mint egy fiúnak (az a rövid gömb tüsi) a másik oldalán lógott a haja...

És ez még csak a haj volt :D

Ja és igen.. Az osztályomba is jár egy ilyen gyerek akiről írtál.

Ecset haja van, vékony mint egy giliszta (ja bocs ő egy giliszta), óriási kerek szines foltokkal festett swag sapkát hord azt is úgy hogy nem ráhúzza a fejére hanem csak ráteszi... Persze hátrafele néz az eleje.

Ujjatlan bőrdzseki, tutyi kilóg hátul...

R*hadt nagy az egoja... Azt mondja: Na majd én megölöm mindhármotokat, megverlek titeket négyesével, Ti? Ellenem? Az két külön univerzum. Na ja.. Beleragadt a vésője az anyagba gyakorlaton és nem bírta 2 kézzel kihúzni... Oda mentem aztán lazán 1 kézzel kihúztam.. (Nem lazította meg mert láttam hogy meg sem mozdul)

Ha valami tetszik neki akkor olyat mond: Pacek...

Egyszer azt mondta: Ne aggódj kinyírok én mindenkit a börtönben ha meg kijövök lesz pénz bőven... Na ja xD Ha az anyja pénze is számít akkor lesz.

Egyfolytában iszik hétvégén és csodálkozik hogy nem tud semmit felelésnél :, D

De persze tapadnak rá a csajok..

2015. aug. 2. 01:28
 14/19 anonim ***** válasza:
én egy alacsony dundi hosszúhajú csaj vagyok írj ha kellek. na ezért...
2015. aug. 2. 01:29
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert olyanok mint 1 jó barátnő.. :)

Tehát hajlakkot, fésűt tudnak tőle kérni, na meg felvehetik egymás ruháit is..

Tök praktikus végülis.. :)

Csak akkor inkább egyedül haljak mint hogy én is olyan legyek :')

2015. aug. 2. 01:29
 16/19 Kill The Sexplayer ***** válasza:
100%

#13-as, köszönjük a best of-válogatást.

#12-es: Sajnos igen. Jó lesz az a bojler télen.

2015. aug. 2. 01:31
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Pedid nincs kalapácsom az a kemény beigli meg jól jött volna :(
2015. aug. 2. 01:33
 18/19 anonim ***** válasza:
... szerintem ne általánosítsál ennyire mert én ismerek olyan lányokat akik ki nem állhatják őket ja meg én is közéjűk tartozok. utálom a pávákat... szerintem nagyon nem normális hogy ennyi nagyot képzelő kis srác mondja magát swag yolonak ....
2015. aug. 2. 17:37
 19/19 anonim ***** válasza:

A normális lábyok szerintem a belsőbe szeretnek bele, ettől függetlenül lehet egy fiú SWAG is vagy nem. Tippre azért van így az arány mert több a titokban homi fiú mint a normál.

16/F

2015. dec. 11. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!