Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság a lányok, miért ezekért a magas, vékony ecsethajú pávákért vannak oda?
Az gáz ha én azért nyíratom oldalt (nem látszik a csík hanem fokozatosan kissebb) a hajam és felül meghagyom és az hátrafele néz? :D
Nekem alapból egy felálló hajamvan és oldalt is kiáll nemhogy lelapulna és ez nagyon rossz :D kicsi mikrofon hajam lenne...
Egyébktént az egyik oszttarsamnak olyan haja volt hogy oldalt teljesen kopaszra nyírva és még felfelé is egy kicsikét a feje közepén meg ferde ovális alakban meghagyva hosszan a haja 0.o
Atya ég hogy nézett ki..
A másik best amit láttam hogy egy kopasz vékony srác, de a homloka felett kb a bal szeme felé volt hagyva egy 3 centiméter sugarú és 17 centiméter hosszu haja.
Mondom magamban: .......... Kb ennyi :D
Állomáson olyat láttan hogy kopasz a feje és a közepén egy ecset haj volt fehérre festve...pff
Azért a lányok is csinálnak furcsákat.
Metrón láttam egy olyan csajt akinek váll alá érő haja volt és a fele le volt vágva géppel ezért olyan haja volt mint egy fiúnak (az a rövid gömb tüsi) a másik oldalán lógott a haja...
És ez még csak a haj volt :D
Ja és igen.. Az osztályomba is jár egy ilyen gyerek akiről írtál.
Ecset haja van, vékony mint egy giliszta (ja bocs ő egy giliszta), óriási kerek szines foltokkal festett swag sapkát hord azt is úgy hogy nem ráhúzza a fejére hanem csak ráteszi... Persze hátrafele néz az eleje.
Ujjatlan bőrdzseki, tutyi kilóg hátul...
R*hadt nagy az egoja... Azt mondja: Na majd én megölöm mindhármotokat, megverlek titeket négyesével, Ti? Ellenem? Az két külön univerzum. Na ja.. Beleragadt a vésője az anyagba gyakorlaton és nem bírta 2 kézzel kihúzni... Oda mentem aztán lazán 1 kézzel kihúztam.. (Nem lazította meg mert láttam hogy meg sem mozdul)
Ha valami tetszik neki akkor olyat mond: Pacek...
Egyszer azt mondta: Ne aggódj kinyírok én mindenkit a börtönben ha meg kijövök lesz pénz bőven... Na ja xD Ha az anyja pénze is számít akkor lesz.
Egyfolytában iszik hétvégén és csodálkozik hogy nem tud semmit felelésnél :, D
De persze tapadnak rá a csajok..
Azért mert olyanok mint 1 jó barátnő.. :)
Tehát hajlakkot, fésűt tudnak tőle kérni, na meg felvehetik egymás ruháit is..
Tök praktikus végülis.. :)
Csak akkor inkább egyedül haljak mint hogy én is olyan legyek :')
#13-as, köszönjük a best of-válogatást.
#12-es: Sajnos igen. Jó lesz az a bojler télen.
A normális lábyok szerintem a belsőbe szeretnek bele, ettől függetlenül lehet egy fiú SWAG is vagy nem. Tippre azért van így az arány mert több a titokban homi fiú mint a normál.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!