Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti nem féltek óvszerrel szexelni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem féltek óvszerrel szexelni?

Figyelt kérdés
Én nagyon :/ mindig parázok hogy kiszakadt-e.. LifeStyles óvszert használunk, elég jó minőségű, de nagyon félek,hogy terhes lehetek
2015. aug. 1. 14:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
30%
Használjatok egyszerre kettőt,ha a pasid farka még érzi kattővel is.
2015. aug. 1. 14:29
 2/12 anonim ***** válasza:
74%

1. 2 gumi.

2. Kombinált védekezés. Gumi ÉS MELLETTE spermaölő hab vagy tabletta.

3. Mielőtt elélvez kiveszi a faszát belőled és kézzel vagy szájjal kifejed neki.

2015. aug. 1. 14:38
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
20 éve óvszerrel élek nemi életet. Soha nem szakadt ki. Szóval nem, nem félek óvszerrel szexelni.
2015. aug. 1. 14:39
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne használjatok 2 gumit!! Csak nagyobb eséllyel szakad ki.
2015. aug. 1. 14:41
 5/12 anonim ***** válasza:
2# jól elmagyarázta :D
2015. aug. 1. 14:42
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
NEm szabad két gumit használni ti tapasztalatlan taplók. El kell olvasni a használati utasítást ha ennyire nem tiszta a téma. Megeshet,hogy kiszakad de akkor is létezik esemény utáni tabletta,vannak spermicidek de meg kell nézni ezeknél a szereknél is,hogy óvszerrel használható-e. Persze az se rossz megoldás,hogy kiveszi mielőtt elélvezne én sokáig ezt csináltam a barátommal.
2015. aug. 1. 14:58
 7/12 anonim ***** válasza:
25%
Mióta kiszakadt én nem is vagyok hajlandó óvszerrel dugni. Spermicid + megszakításos.
2015. aug. 1. 15:34
 8/12 anonim ***** válasza:
De én is nagyon félek...többek közt ezért nem csináltam még:S És valahogy nem tud megnyugtatni, hogy nagyon ritkán szakad ki, stb...
2015. aug. 1. 15:42
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Erre lett kitalálva. Az autóra se rakunk duplán kereket, hátha kidurran az egyik.
2015. aug. 1. 15:46
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ovszer nelkul jobban felek...viccen kivul a 2 gumi es a megszakitas NEM megfelelo vedekezes!!!
2015. aug. 1. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!