Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar tőlem, ha az apám lehetne?
Tegnap bulizni voltam a barátnőimmel, és odajött hozzám egy pasi, akit láttam, hogy már régóta figyelt (ő is két haverjával volt) Idősebb volt nálam úgy ránézésre 27-28-nak gondoltam, de nem zavart mert egyrészt nekem mindig jobban bejöttek az idősebb pasik, másrészt nagyon nagyon tetszett. Szóba sem került a korunk, szóval simán lehet hogy ő is többnek nézett. (annak is tűnök egyébként)
Na mindegy, a lényeg, hogy forrt köztünk a levegő, és úgy 1-1,5 óra után vele mentem a lakására. (Tudoom, felelőtlenség, butaság, stb..) Nem feküdtünk le, de azért történtek dolgok.
Ma reggel, hamarabb felkeltem mint ő, és csak mászkáltam a lakásban, mire láttam az asztalon a lakcímkártyáját. Rajta pedig a születési évét: 1975. Kb. köpni-nyelni nem tudtam, úgyhogy a legnagyobb csendben összeszedtem magam és leléptem. Viszont később kaptam tőle üzenetet és hívogatott is.
Nem tudom,mit csináljak, esküszöm, hogy egyáltalán nem nézett ki annyinak, mint amennyi, és még mindig nagyon bejön, de ez azért durván lesokkolt. Mit akar tőlem és mit csináljak?
17L
Én ilyesmit mondanék neki: Szerintem ezt nem kéne erőltetnünk, mert túl soknak érzem a korkülönbséget.
Ha még nem tudja, hogy hány éves vagy,akkor ezt is hozzáteheted: Te most töltöd be a 4. X-et én meg még nagykorú sem vagyok...
Ha normális,akkor megérti és békén hagy, de ha utána is nagyon erőlködni fog,akkor szerintem már az elejétől egyre ment neki a dolog ;) De ez csak az én kis személyes véleményem.
Mit akar tőled? Mit akarhat szerinted egy férfi a nőtől?
Ezekszerint nem feltétlenül megdugni akart, mert nem történt meg. A másik verzió, hogy bejössz neki, és nem egy napot tervez(ne) veled.
Ékes példa ismét arra, hogy a vonzalmat és a kisugárzást nem befolyásolja a kor. Mert mindaddig semmi kétség nem merült fel, míg meg nem tudtad a kort.
Akkor, amikor elolvastad a születési dátumot, mi villant át a gondolataidban? Hogy mit szólnak a barátnők? A szülők? Az ismerősök?
Szerintem legutoljára gondoltál magadra...de persze írtad is, hogy neked bejön.
A probléma számodra az, hogyan küzdj meg mások előítéletével, vagy egyáltalán vállalj-e ilyen küzdelmet. Ezt kell eldöntened. Ha nem megy, hagyd a fenébe.
Ugyanilyen sztorikat élek át sokszor, csak én a férfi oldaláról, és tudom, hogy kevés lány vállalja ezt fel. Addig sosem volt semmi probléma, míg nem tudta meg a koromat. Pedig tudom, hogy vonzódik, és olyan is volt, aki szerelmes lett.
Neked kell ezt helyretenni magadban, és eldönteni....akarod, vagy sem.
Paco Rabanne nevű felhasználó
Te tudod, hogy mi a valóság! Minden úgy van, ahogy írtad!
Itt most ez ,,Mit akar tőlem, ha az apám lehetne?" a kérdés, amire én nem tudom a választ csak azt tudom, hogy én is felnőtt férfi vagyok és a fiatal lányokat kedvelem.
Én felnőtt férfiként egy fiatal lánytól azt akarom, hogy SZERESSEN, tegyen boldoggá és én is szeretni akarom és boldoggá tenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!