Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogos? A barátnőm nem akar...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos? A barátnőm nem akar szalagavatón velem táncolni, de azt mondta, ha más lányt kérek fel szakít velem.

Figyelt kérdés
2015. júl. 28. 23:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Táncolj! Ne hagyd ki csak azért, mert ennyire féltékeny! Mondd meg neki, hogy te megkérted, hogy táncoljon veled, nem akart, akkor magára vessen, mert neked ez fontos és te fogsz táncolni mindenképp! Ez egy nagy esemény, tényleg ne hagyd ki:)

Kérd fel azt a lányt, akit akartál és had duzzogjon a barátnőd!

18/L

2015. júl. 29. 10:51
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
A szalagavato még odébb van, addig megbeszélheted vele. :) Nem minden nap van szalagavatoja az embernek. ;) 😊
2015. júl. 29. 10:56
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Na nehogymár... Ha nem akar veled táncolni, felkérsz mást, ez nem az ő szalagavatója, hanem a tiéd. Ha emiatt szakít, vessen magára.
2015. júl. 29. 13:39
 14/22 anonim válasza:
100%
Vannak ilyen bonyolult lányok. Ha vele maradsz, egész életedben szivatni fog!
2015. júl. 29. 20:52
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán ő mennyi idős?

Alattad jár, vagy màr elballagot?

Ha fiatalabb, akkor, amìg ő a suliban lesz, te meg fősulin/egyetemen, valszeg tovâbbi féltékenységi rohamokkal lesz megáldva....

2015. júl. 30. 06:21
 16/22 anonim válasza:
100%

Ne lépj vissza a tánctól!

Szalagavatóig sok idő van, addigra még hátha lecsúsznak a heréid és elzavarod;)

2015. júl. 30. 18:11
 17/22 5432109876 válasza:
58%
Szerintem szakíts vele, az ilyen barátnő nem való semmire, főleg hogy a Nagy Ő általában nem ilyenkor jön el, nem kéne elbasznod a szalagavatód emiatt.
2015. júl. 31. 12:54
 18/22 A Tengerész ***** válasza:
76%
Nem jogos. Ilyen fiatalon amúgy se kell nagyon komolyan venni a kapcsolatokat, tedd amit szeretnél. Ez a TE szalagavatód, nehohogymá' egy hisztis csaj miatt akinek pár év múlva a nevére se fogsz emlékezni ne érezd jól magad!
2015. aug. 1. 08:26
 19/22 Szatomi69 válasza:
Szerintem is szivat a csaj. Állj a sarkadra, mert a fejedre fog nőni... bár ez már megtörtént szerintem. Ha másban is ennyire akaratos, akkor dobd, hidd el idővel összeteszed a két kezed, hogy ezt meglépted.
2015. aug. 1. 09:35
 20/22 Meridián1 válasza:
100%

Fenyegetőzik, ennyi...

Én élnék az ultimátummal, táncolnék és majd meglátjuk. :)

Szerintem emiatt úgyse fog szakítani Veled, ha mégis, akkor nem vesztettél semmit!

Ez a nő egy zsarnok, igazából a saját, jól felfogott érdeked az lenne hogy minél előbb megszabadulj tőle.

2015. aug. 3. 07:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!