Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai ha 11 évesen barátnőm van?
Figyelt kérdés
2015. júl. 28. 15:55
1/9 anonim válasza:
Hát mivel szex úgysem lesz még,így bajod nem lehet,te is boldog vagy,a lány is.
Szexet hanyagoljátok viszont!
18F
2/9 anonim válasza:
Hát eléggé,hiszen még el sem kezdtél kamaszodni...
3/9 anonim válasza:
ne aggódj, nem sokáig fog tartani xd
4/9 anonim válasza:
Igen, korai. Majd pár év múlva rájössz. ;)
5/9 anonim válasza:
nem fog sokáig tartani*
Magyar nyelv egyes.
7/9 anonim válasza:
Nem.
Az embernek nem csak 14 vagy 18 év fölött lehetnek érzései. Én például nagycsoportos koromban is voltam már szerelmes, sőt, szüleim mesélték - én már nem emlékszek rá :D - hogy kiscsoportos koromban volt már "barátnőm".
Ez teljesen természetes dolog, feltéve persze, hogy az életkori sajátosságoknak megfelelő ez a kapcsolat. Nyilván egy ovis szerelmet, vagy egy ötödikeskori barátnőt nem lehet összehasonlítani egy felnőtt kapcsolattal, de ettől még amögött is érzelmek vannak, és az élet természetes velejárói.
8/9 anonim válasza:
Áhh ö nem barátnő, hanem még csak játszótárs.
9/9 anonim válasza:
Barátnője, haverja mindenkinek lehet. Viszont ez a kérdés kamu. Nem 11 éves vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!