Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 évesen korai ez?
Van egy srác aki 3 évvel idősebb nálam,de nagyon bejön,és úgytűnik én is neki. Csak attól félek,hogyha esetleg összejön akkor nem tudom hogy mondani a szüleimnek,biztos azt gondolnák hogy nagy a korkülömbség.
13/L
13 evesen teljesen massal foglalkoztam, eszembe nem jutottak a fiuk.
16/l
én 20 vagyok barátnőm 14 19 voltam ő 13 mikor össze jöttünk semmi probléma nincs közöttünk én nekem ne ma szex az első a kapcsolatban még éretlennek tartom rá.
Bár a szülök itt sem örülnek neki hogy együtt vagyunk de el fogadták
4 -es nem az hogy másnak nem kelletem :D hanem az én kor osztályom többsége egy rossz ..k...rva tisztelet a kivételnek.
Meg amugy sem vonz a saját kor osztályom
"Meg amugy sem vonz a saját kor osztályom"
Ugye tisztában vagy vele, hogy ezzel a pedofília határait súrolod? Ha 19 évesen összejöttél egy 13 évessel, arra következtetek, hogy ez a korosztály vonz... A legtöbbjük még kislány, agyilag biztos, ha testileg/biológiailag nem is, némelyiknek még olyan az arca, bőre, mintha 11 éves lenne...
Kérdező! Ebben a korban sok ez a korkülönbség. Egy 16 éves fiúnak már más igényei is vannak egy kapcsolatban, ami neked még korai lenne. Valószínűleg a szüleidnek sem tetszene. Annyi idősen legfeljebb 14 éves fiú lenne hozzád ideális. :) Ha nem megy a tanulás rovására, nincs több kézen fogva sétálásnál és szájra puszinál, szerintem ennyi idősen is pozitívan hathat valakire egy barát/barátnő. :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!