Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 13 évesen korai ez?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 évesen korai ez?

Figyelt kérdés

Van egy srác aki 3 évvel idősebb nálam,de nagyon bejön,és úgytűnik én is neki. Csak attól félek,hogyha esetleg összejön akkor nem tudom hogy mondani a szüleimnek,biztos azt gondolnák hogy nagy a korkülömbség.

13/L

2015. júl. 26. 13:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
13evesen tenyleg eleg nagy.Azert egy 16eves fiu akiben tombolnak a hormonok nem akar egy puszinal megallni:D
2015. júl. 26. 13:30
 2/7 anonim ***** válasza:
71%

13 evesen teljesen massal foglalkoztam, eszembe nem jutottak a fiuk.

16/l

2015. júl. 26. 13:30
 3/7 anonim ***** válasza:
45%

én 20 vagyok barátnőm 14 19 voltam ő 13 mikor össze jöttünk semmi probléma nincs közöttünk én nekem ne ma szex az első a kapcsolatban még éretlennek tartom rá.

Bár a szülök itt sem örülnek neki hogy együtt vagyunk de el fogadták

2015. júl. 26. 14:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
#3: "első a kapcsolatban még éretlennek tartom rá." Végül is egy 13 éves éretlen minden tekintetben. Csak ha így vélekedsz miért jöttél össze 19 évesen egy 13 évessel? Másnak nem kellettél csak a naiv kislánynak?
2015. júl. 26. 14:17
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én 15 vagyok, és 13 évesen volt először barátom (ő 15 volt), de persze csak szájrapusziztunk. A szülőknek elmondani kicsit necces vol, de mivel jó gyerek voltam belementek.
2015. júl. 26. 17:24
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

4 -es nem az hogy másnak nem kelletem :D hanem az én kor osztályom többsége egy rossz ..k...rva tisztelet a kivételnek.

Meg amugy sem vonz a saját kor osztályom

2015. júl. 27. 00:37
 7/7 anonim ***** válasza:

"Meg amugy sem vonz a saját kor osztályom"

Ugye tisztában vagy vele, hogy ezzel a pedofília határait súrolod? Ha 19 évesen összejöttél egy 13 évessel, arra következtetek, hogy ez a korosztály vonz... A legtöbbjük még kislány, agyilag biztos, ha testileg/biológiailag nem is, némelyiknek még olyan az arca, bőre, mintha 11 éves lenne...

Kérdező! Ebben a korban sok ez a korkülönbség. Egy 16 éves fiúnak már más igényei is vannak egy kapcsolatban, ami neked még korai lenne. Valószínűleg a szüleidnek sem tetszene. Annyi idősen legfeljebb 14 éves fiú lenne hozzád ideális. :) Ha nem megy a tanulás rovására, nincs több kézen fogva sétálásnál és szájra puszinál, szerintem ennyi idősen is pozitívan hathat valakire egy barát/barátnő. :)

17/L

2015. júl. 27. 02:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!