Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti melyik fiút választanátok a helyemben?
Szóval ismerek 2 fiút,akiknek tetszem. Nekem is bejön mindkettő,de nem tudok dönteni. Szerintetek?
1. Világosbarna haj,tengerkék szem,elegáns stílus,nyitott mindenkivel szemben,van humora. A két srác egymagasságú,de az elsőnek nincs igazán jó teste,inkább átlagosnak mondanám.
2. Fekete haj,fekete szem,jó test,viszont kissé zárkózott,gyakran csak a telefonját nyomkodja. Szerintem helyesebb mint az első,viszont ő nem nyitott a beszélgetésekre,nem lehet vele olyan jókat nevetni. A második fiú 2 évvel idősebb az elsőnél,azonban az első is van olyan érett,mint ő.
Egyik fiút sem igazán ismerem,az elsőt nemrég ismertem meg egy buliban,azóta 1x találkoztunk,ugyanolyan kedves volt. A második nem lakik tőlem messze,gyakran látom a buszon,de csak így messziről. Talán az elsőnek jobban tetszem,keresi a társaságom,de nekem a második egy kicsivel jobban tetszik.
Ti mit tennétek a helyemben?
17L
1.fiú 17F
2.fiú 19F
Ha csaj lennék, az 1-est választanám. Fontos a kommunikáció, ő meg ugyebár nyitott a másodikkal szemben.
De a jó test miatt esélyes, hogy a másodikat fogod választani.....
Vagy várj meg egy 3.-at, aki "üti" az első kettőt.
Egyiket úgyis elveszted, ha döntesz. Legalábbis én hülye volnék tovább jópofizni veled, miközben mást választasz, szóval válassz jól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!