Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, manapság már tényleg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, manapság már tényleg nem menő ha valaki, sportos, izmos? A vékony 50 kg a divat?

Figyelt kérdés
az hogy menő meg divat ne szó szerint értsétek
2015. júl. 26. 20:53
1 2
 11/16 anonim válasza:

Nekem nem jon be ha vekony a srac

Nem kell az az izmos,szalkas tipus,de legyen ferfias teste

Nekem is olyan pasi kell aki edz,legalabb segitene

2015. júl. 26. 22:04
 12/16 anonim válasza:
Szerintem mind1 ha egy fiu ez esetben egy lany izmos e vagy nem mert csak az szamit h meg van e benne az a szeretett ami kell
2015. júl. 26. 22:31
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem döntő szempont, de kifejezetten bejön ha egy pasi sportos alkat. Aki most tetszik az is ilyen, imádom amikor siman fel tud emelni fel kezze. Imadom amikor egy srácnak kockás hasa, izmos vádlija, széles háta van, nem tudom ki találta ki hogy menő hogy a pasik vékonyabbak mint egy átlagos lány .
2015. júl. 26. 22:47
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem kifejezetten undorító az, ahogy kinéznek ezek a srácok a pálcika lábaikkal!!!

Nagyon jól néz ki a szálkás, sportos testalkat, de ez sem feltétlenül szükséges.

A lényeg, hogy férfias legyen, mert egy NORMÁLIS lány/nő olyan fiút/férfit keres aki mellett biztonságban érzi magát.

2015. júl. 26. 23:11
 15/16 anonim ***** válasza:
ha izmos vagy légy mellé bunkó, aztán kész..
2015. júl. 26. 23:18
 16/16 A kérdező kommentje:
15. az aztán megoldás...
2015. júl. 26. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!