Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mi az oka annak,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi az oka annak, hogy a barátnőm úgy oda van értem?

Figyelt kérdés

Pedig én egy nagyon ronda fiú vagyok, sok lány elutasított meg csúfolt már. Emiatt se nagyon van önbizalmam, de folyton próbálkoztam csajoknál és bár ő is eleinte elutasító volt, végül már ő szedett fel engem. Ja és szerinte helyes vagyok és állítólag az ismerősei szerint folyton rólam beszél. Meg állandóan velem akar lenni, hiányzom neki stb. De annyi helyes fiú van, miért nem ő értük rajong nem értem?

Ő szép lány, sok fiú tapad rá és elég rossz, hogy ennyire oda vannak érte, én meg ronda vagyok és jó, ha három lány ír rám néha, hogy tetszem nekik.

2015. júl. 25. 14:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Axe hatás
2015. júl. 25. 15:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
hát nagyon csúnya lehetsz ha barátnőd zseret és a lányok is rádírkálnak:DD szegény gyerek :DDD
2015. júl. 25. 15:21
 3/8 anonim válasza:
100%
Old spiiiiiice,nezd mit okoztal! A fiambol sexy ferfit csinaltal,OLD SPICE!
2015. júl. 25. 15:22
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

mert o a legnormalisabb lany^^

a belsod miatt szeret es azert van veled egyut (sajna mar kevesen vannak akik nem a kulsore mennek :/ te szerencses vagy:D)

2015. júl. 25. 15:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Abba bele se gondoltál, hogy esetleg szerelmes beléd. :) Lehet hogy nem nézel ki olyan jól, de neki te kellesz. Örülj neki. Az én pasimnál is biztos vannak jobb képű fiúk, de egyáltalán nem érdekelnek, mert én csak őt szeretem.
2015. júl. 25. 15:31
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szerencsés fiú vagy hogy találkoztál azzal a lánnyal :)
2015. júl. 25. 15:33
 7/8 anonim ***** válasza:

Én ugyanígy voltam. Önbizalom 0,nem is nézek ki jól,aztán egy baráti italozásnál gyakorlatilag egy bombacsaj szedett fel engem.

2 hónappal később házibuliban egy csajjal 2 mondatot beszéltem,aztán 10perccel rá az ölemben ült és gyakorlatilag felnyúltam neki.

Azóta van önbizalmam:D

18F

2015. júl. 25. 16:41
 8/8 True Damage ***** válasza:
"Mondta kerdezo21345 majd megnyalta a fule tovet" :D
2015. júl. 25. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!