Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti járnátok egy ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti járnátok egy ilyen sráccal?

Figyelt kérdés

Külső:174cm magas,sportos testalkat,átlagos arc,barna szem,fekete haj,néhány pattamás van az arcán.Nem páwa.

Belső:Szeret sportolni,inkább a rock zenét preferálja."Okosnak" mondható.Szeret filozofálni,az élet dolgairól beszélni.Rendelkezik némi humorral.Negatív tulajdonságok:nehezen nyílik meg új emberek előtt,kevés az önbecsülése,a fárasztó szóvicceivel könnyen az emberek idegeire megy.Képes úgy megbántani embereket,hogy észre sem veszi.Ritkábban jár el otthonról,inkább otthon ülős típus.

16/F

2015. júl. 23. 23:38
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Igen.
2015. szept. 10. 07:10
 32/40 anonim ***** válasza:
Simaaan*-*
2016. jún. 16. 20:00
 33/40 anonim ***** válasza:
Igen! Bár ez fordítva nem lenne igaz... Belsőre elégé hasonlítunk kivéve a szóvicceket, de nekem ezen kívül több rossz tulajdonságom is van, bár mindenkinek több van mint amennyit mond magáról.
2016. jún. 16. 20:11
 34/40 anonim ***** válasza:
Magasságbeli különbség van, ugyanis én 190 cm vagyok, de a többiben egyezünk :)
2016. jún. 16. 20:22
 35/40 anonim ***** válasza:
Én nem
2016. jún. 16. 20:35
 36/40 anonim ***** válasza:

Emberek!

Megtaláltuk az idősebb alteregóm!

Nem, még nem volt barátnőm :/

2016. jún. 16. 21:10
 37/40 A kérdező kommentje:
És ha te vagy az én fiatalabb alteregóm?
2016. jún. 16. 21:14
 38/40 anonim ***** válasza:

Hű, tetszel! Járunk??*--*

Csak vicceltem:DD

Biztosan azért kérdezted mert tetszik valaki. Uuuuugy nem tetszel, de mikor megnyitottam a linket, hát...húú!:D nagyon szimpi!

De a belső tulajdonságok... Jófej lehetsz meg minden, de én ilyen folyton pörgő, be nem áll a szám típus vagyok, pop zenei stílussal.

De kérdésedre válaszolva: Én nem járnék veled, de ha akarnád, szerintem minden ujjadra jutna egy lány;)

15/L

2016. jún. 16. 22:58
 39/40 anonim ***** válasza:
(előző vagyok) annyi lemaradt, hogy 158 cm, tehát jóval alacsonyabb:D
2016. jún. 17. 08:09
 40/40 anonim ***** válasza:
Ideál..:) Kár, hogy már nem megnyitható a link és valószínűleg már nem nézi senki ezt a kérdést :D :D
2017. máj. 10. 21:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!