Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti járnátok egy ilyen sráccal?
Külső:174cm magas,sportos testalkat,átlagos arc,barna szem,fekete haj,néhány pattamás van az arcán.Nem páwa.
Belső:Szeret sportolni,inkább a rock zenét preferálja."Okosnak" mondható.Szeret filozofálni,az élet dolgairól beszélni.Rendelkezik némi humorral.Negatív tulajdonságok:nehezen nyílik meg új emberek előtt,kevés az önbecsülése,a fárasztó szóvicceivel könnyen az emberek idegeire megy.Képes úgy megbántani embereket,hogy észre sem veszi.Ritkábban jár el otthonról,inkább otthon ülős típus.
16/F
Emberek!
Megtaláltuk az idősebb alteregóm!
Nem, még nem volt barátnőm :/
Hű, tetszel! Járunk??*--*
Csak vicceltem:DD
Biztosan azért kérdezted mert tetszik valaki. Uuuuugy nem tetszel, de mikor megnyitottam a linket, hát...húú!:D nagyon szimpi!
De a belső tulajdonságok... Jófej lehetsz meg minden, de én ilyen folyton pörgő, be nem áll a szám típus vagyok, pop zenei stílussal.
De kérdésedre válaszolva: Én nem járnék veled, de ha akarnád, szerintem minden ujjadra jutna egy lány;)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!