Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti járnátok egy ilyen sráccal?
Figyelt kérdés
Külső:174cm magas,sportos testalkat,átlagos arc,barna szem,fekete haj,néhány pattamás van az arcán.Nem páwa.
Belső:Szeret sportolni,inkább a rock zenét preferálja."Okosnak" mondható.Szeret filozofálni,az élet dolgairól beszélni.Rendelkezik némi humorral.Negatív tulajdonságok:nehezen nyílik meg új emberek előtt,kevés az önbecsülése,a fárasztó szóvicceivel könnyen az emberek idegeire megy.Képes úgy megbántani embereket,hogy észre sem veszi.Ritkábban jár el otthonról,inkább otthon ülős típus.
16/F
2015. júl. 23. 23:38
21/40 anonim válasza:
Kérdező!
A megbántás, az látom, megy. -.-"
Egyébként jó a leírás, eddig tetszik, legalábbis, a képzeletemben.
16/L
22/40 anonim válasza:
Valószínüleg én is,szeretem a rockot és nem egyszer mondták már azt,hogy jó lennék filozófusnak,viszont én szeretek elmászkálni otthonról és a nyitottabbak közé tartozom...de az egy jó pont,hogy nem vagy páwa...nem küldesz egy képet? 15/L
24/40 anonim válasza:
Igen,de még nem találkoztam olyan fiúval,aki szeret filozofálni,és egy csipetnyi humorral is rendelkezik. Ha ezt meg szeretnéd cáfolni,írj nyugodtan.
25/40 anonim válasza:
22# jó képű vagy,szimpatikus belsővel!
26/40 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2015. aug. 9. 22:16
27/40 anonim válasza:
Én járnék egy ilyen sráccal. A fárasztó szóvicces részt átérzem. Vannak jó pillanataim, de leginkább megkapom hogy inkább fogjam be. :D 14/L
29/40 anonim válasza:
Mintha fiúba lennék
Csak 13 éves szőke hajjal :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!