Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért vagytok úgy oda a bicebszemért?
Figyelt kérdés
Én örülök neki, még minden... De azt nem értem, hogy mielőtt megfogjátok, csak sima baráti beszélgetés folyik. Majd mikor megengedem, hogy megfogjátok (a sok dicséret után, meg az első szokásos reakció után "aztaaa, de durva")utána le se akartok szállni rólam. De nem csak a szinglik csinálják ezt, hanem a pasis csajok is.
Legutóbb legjobb haverom csaja fogta meg aztán a szokásos reakció és tök szarul érint, mert én közben meg láttam haverom képét. Nyilván neki és nekem se esett jól
2015. júl. 23. 11:33
1/11 A kérdező kommentje:
*bicepsz
2015. júl. 23. 11:39
2/11 anonim válasza:
Mert látják hogy meg tudod őket védeni a bicepszeddel
4/11 A kérdező kommentje:
Ennyi a történet? Csak az erő?
2015. júl. 23. 12:33
5/11 anonim válasza:
Férfiassá tesz, a nők meg anélkül, hogy észrevennék a férfit keresik, ez van beléjük programozva.
6/11 anonim válasza:
miért engeded meg nekik?:D én mondok rá egy dicséretet és békén hagyom, meg se akarnám fogni ha szingli , ha pasi csaj lennék :D
7/11 A kérdező kommentje:
Utolsó, milyen az a pasi csaj? :D
Hát nem is mindenkinek engedem megfogni :D
De vannak visszautasíthatatlan ajánlatok :D
2015. júl. 23. 18:02
8/11 anonim válasza:
Erre kíváncsi lennék, hogy milyen bicepszed lehet, hogy mindenki fogdosni akarná. Hanyas karod van? kép nincsen róla? Én is edzek keményen 4 éve, látom hogy nézegetik néha, de azért ilyen fogdosós történetek nem voltak még.
9/11 A kérdező kommentje:
Alaphelyzetben 43, bedurranva még nem mértem.
Hát szálkás, alaphelyzetben is látszanak az erek rajta.
2015. júl. 25. 11:06
10/11 anonim válasza:
Az már nem semmi, hát jóhogy hogy fogdosnák, az én 37-esemmel elbújhatok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!