Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívtam egy barátomat (fiú) magamhoz?
Figyelt kérdés
Igent mondott, én megkérdeztem, hogy mit csináljunk, ő erre azt mondta lényegében "olyat, ami mindkettőnknek jó". Nem tudom, hogy úgy bejövök e neki, vagy csak barát vagyok.
L
2015. júl. 22. 22:58
1/9 anonim válasza:
hány évesek vagytok?
amúgy meg szerintem bejössz neki vagy csak kmm... az ágyadban akar kikötni :)
2/9 anonim válasza:
Csókold meg , simogasd , orál , azt behatól
3/9 anonim válasza:
Gondolom érted a célzását.. Kérdés már csak az, hogy te mit akarsz tőle..? Neki ezek szerint nyilván bejössz. Az már más téma, hogy egyszeri alkalomra, vagy hosszú távra, de bejössz.19/F
4/9 anonim válasza:
Majd kiderül ;)
Annyi, hogy azért csak óvatosan..tudod..ha esetleg valami olyasmire kerülne a sor :D
F
5/9 A kérdező kommentje:
15/l 15/f
2015. júl. 22. 23:04
6/9 anonim válasza:
Szerintem tetszel neki. Nézzetek valami filmet, közben bújj hozzá :)
7/9 anonim válasza:
Te most tényleg dugni akarsz vele?
8/9 A kérdező kommentje:
Nem
2015. júl. 23. 06:31
9/9 A kérdező kommentje:
Barátilag hívtam át
2015. júl. 23. 06:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!