Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért van ez? 14/F
Figyelt kérdés
Van egy 12 éves lány ismerősöm, akit elég gyakran meg szoktam kívánni nagyon. Amikor meg kívánom, mindig ki kell elégítenem magam, miközben rá gondolok, és az ő képeit nézem. Miközben csinálom, olyan mintha szerelmes lennék belé, és nagyon tetszik is, de amikor már el élveztem, akkor nem szeretem egyáltalán, és nem is tetszik, és nem is kívánom. De őt sokkal jobban meg szoktam kívánni, mint bárki mást, és sokkal jobb rá csinálni. Minden nap meg szoktam kívánni, de egy évben 1 szer van olyan, hogy 1 hétig nem kívánom, de aztán megint nagyon. Hogyha pedig találkozok vele, egy idő után 100%, hogy meg kívánom. Ha találkozok vele, és először meg látom, mindig el kezd gyorsabban dobogni a szívem, de akkor is, ha nem kívánom. Amikor nem kívánom, akkor rá sem szoktam nézni, de ha rá nézek az arcára kb 5 másodpercig, akkor rögtön meg kívánom, és ha kívánom, akkor alig bírom le venni róla a szemem, mert annyira gyönyörűnek találom. Ez az egész kb 3 éve kezdődött. Szerintetek miért van?2015. júl. 22. 14:29
1/5 A kérdező kommentje:
Akkor sem tudok ellenállni neki, ha pl új képet tölt fel magáról facebookra.
2015. júl. 22. 14:31
2/5 anonim válasza:
Hogy miért van? Mert kívánod, tetszik neked.
3/5 anonim válasza:
Ez valami matekpélda? Egész jó kérdéseket lehetne belőle csinálni.
Ha Petike tehát Julika képeire elélvezett, majd találkoznak az utcán.
A) Petike rá sem bír nézni
B) Petike az arcát nézi 5 másodpercig és megkívánja
C) Petike az éves pihenő hetét tartja, a kérdés beugratós.
5/5 Antonia :) válasza:
szerintem csukd be a szemed :3
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!