Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha egy lány csa...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha egy lány csa szexet akar?

Figyelt kérdés
Összejöttem ezen az oldalon egy lánnyal aki szexet akar,én pedig barárnőt,mit tegyek?

2015. júl. 22. 12:14
1 2
 11/15 Zedricht ***** válasza:
Kurd meg fiam, de annyira, hogy masnap o menjen hozzad egy gyuruvel meg egy csokor rozsaval, hogy ferjul vegyen!
2015. júl. 22. 17:18
 12/15 anonim ***** válasza:
Mond meg neki, hogy irjon rám, vagy küld el egy kérdését vagy válaszát azt majd én ráírok! ;)
2015. júl. 22. 21:25
 13/15 anonim ***** válasza:
A képlet egyszerű. Dugd meg úgy, hogy soha többé ne akarjon mással szexelni, csakis veled.
2015. júl. 23. 11:39
 14/15 anonim ***** válasza:
Dugjad mint a lopott biciklit.
2015. júl. 23. 13:21
 15/15 anonim válasza:
szivem kell ennél több???? mi másra vágynánk? 2 dolog kell a nőknek pénz és kuki ;) :* a lényeg hogy a pénztárcád legyen olyan nagy mint a kukid és ha tök kicsi akkor egy ratyi vagy ;) ;) ;)
2015. júl. 23. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!