Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem nagyon van témánk, adnátok ötleteket?
Figyelt kérdés
Lassan 3 hónapja van barátom. Mikor először találkoztunk, nagyon sokat beszélgettünk, most meg már szinte sem. Messze lakik tőlem, dolgozik is. Megértem, hogy nincs egész nap rám ideje, és estére elfárad. De mikor megígéri, hogy x időben beszélni fogunk, és van, amikor csak várok rá, és semmi, vagy 1 órával később beszélünk, akkor is 5 percet.. ha pedig náluk vagyok, ugyanúgy elmegy dolgozni, és a szülei se nagyon beszédesek..
Adnátok nekem ötleteket, hogy mit tudnék vele és a szüleivel beszélgetni?
2015. júl. 21. 22:43
1/1 anonim válasza:
Mesélj vicces történeteket, hátha feloldódnak, vagy arról beszélj, amit szeretsz csinálni, aztán kérdezz rá a múltjukra, meg hogy miket szeretnek csinálni, de valószínű, hogy előbb neked kell megnyílnod, hogy feloldódjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!