Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek most? (van aki rászánna a történetemre pár percet? )
Mikor szakítottam előző barátnőmmel,rá 1 hétre megismertem egy másik lányt egy haverom álltal 13 volt én 15
ő írt rám először,és visszafogottan de röktön érzékeltette,hogy mit akar,viszont én nem álltam készen egy kpcsolatra úgy gondoltam
ez az egész kb 1 hét leforgása alatt történt
elég csúnyán koptattam le,nagyon megharagudott,és azt mondta,hogy visszafogom ezt kapni tőle.
pár nap múlva rám írt,és hát próbáltam bocsánatot kérni stb,végül azt mondta,hogy legyünk barátok
és beszélgettünk tovább
amit nem kellett volna,mert kb fél év elteltével beleszerettem
nagyon jól elvoltunk,mindent megbeszéltünk egymással.
és egyszer azt írta,hogy szeret,de úgy értette,hogy mint barát. Bár én nem,ez hamar felszínre bukott,és hát...
ezt is átugrottuk,akár az ő korábbi vallomását,megint maradtunk barátok,mert ő már nem akart tőlem semmit.
De mindvégig ilyeneket játszott el,hogy kikezdett másokkal,és elkűldte a beszélgetéssét,hogy milyen cuki srác stb
meg rámírt,hogy jó vol ma eggyütt "szivekkel meg minden",és nem is talállkoztunk 2 hete..
aztán írta,hogy nem ide akarta
később kicsit eltávolodtunk egymástól,egy kisebb vita miatt nem beszéltünk vagy 2 hónapig.
De aztán talállkoztunk..(megjegyzem egy másik vároba lakik,kb 4 km-re,visont nem esik útba nekem soha stb.nem gyakran talállkoztunk)
arra mentem,találkoztunk,azthittem,csak épp hogy szia-szia és annyi,de ahogy mentem bicajjal,ő kiugrott elém,megáltam,és megölelt,stb csak nézte...
akkor ott maradtam,aztán aznap rámírt,így megint elkezdtünk beszélgetni.
mindig hívott le magához stb kezdődött előröl minden,és én felhoztam,hogy lehetne köztünk több is mint barátság,de ő annyiba hagyott,hogy
ne kezdjem már megint
és azóta is rendszeresen beszélgetünk,bár ez a rendszer úgy néz ki h kimarad néha kár egy hét is,én szinte soha nem keresem,csak ő engem.
De nem vagyunk barátok,de mégis,mindig bikinis képeket kűldmagról,meg nekem kűldi magáról a fotókat,mi legyen a profilképe stb.
A múltkor felhozta,hogy én leszarom őt,mert sose keresem,de akkor mondtam neki,hogy lehet h ő többet rám ír h szia,de semmi témű nem hozna fel,felőle annyi lenne a beszélgetés,
végül én kezdek el vele "normálisan beszélni" aztán meg lelép,vagy leráz egy like jelell,miközben épp kérdeztem valamit stb .Mikor ezt mondtam neki,hogy valójában ő az aki szar rám
akkor -Ez nem igaz stb.
Szerintetek hagyjam a fenébe...de az nem megy,mert mindig keres,és nem tudodk tovább lépni,viszont meg csak a barátja nem tudok lenni
Vagy az is lehet hogy csak szórakozik velem?
Már így elment 1 év hogy megismertem.
Bocsi ha kicsit hosszú,azért remélem kapok választ :D
Bocsi a helyesírási hibákért,siettem.
1. Az elején el kellett volna neki mondani,hogy így vagy és hogy miért csináltad amit.
2. Csak magadnak ártasz azzal,hogy hagyod neki ezt.
Köszi a válaszokat,nem adom fel! :D
Ment a zöld mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!