Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ha valaki titeket...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha valaki titeket cukinak hív azt furcsának tartjátok?

Figyelt kérdés
Általában ugye ha valaki nyomul "gyönyörü vagy" "szép vagy" stb dologgal szokott jönni. Ha valaki titeket cukinak hívna nem tartanátok furcsának?
2015. júl. 21. 16:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem fura.
2015. júl. 21. 18:52
 12/13 A kérdező kommentje:

Fiú vagyok, csak találkoztam egy lánnyal aki eléggé bejön, nincs topmodell alkata de így is nagyon tetszik. El akarom hívni valahova viszont ismeretlenül csak nem kezdek úgy hogy "gyönyörű vagy" meg kicsit sablonos is.

A Cuki meg azért jutott eszembe mert tényleg nem láttam nála cukibb csajt. (És mielőtt pedofilnak néznétek idősebb nálam.) :D

2015. júl. 21. 18:57
 13/13 anonim ***** válasza:
45%
Hát kicsit fura. Én nem szeretem. :D L
2015. júl. 22. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!