Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ti nem tartjátok furcsának,...

Ti nem tartjátok furcsának, hogy Rose férjhez ment a Titanicban?

Figyelt kérdés

Mert ugye a film elején öregen úgy jelenik meg, mint Rose Calver, vagyis Jack halála után férjhez ment.

Ezt nem tartjátok árulásnak? Vagy, hogy is fejezzem ki. Tudom, az élet megy tovább meg stb... de ti mit gondoltok erről? Mert a hajón Rose szerelmet vallott Jack-nek.

2014. júl. 27. 15:45
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
oké, de Jack meghalt. Most éljen egyedül élete végéig? Attól hogy férjhez ment még az emléke örökre él benne.
2014. júl. 27. 15:47
 2/10 A kérdező kommentje:
Hát akkor lehet, hogy csak én vagyok ezzel egyedül és csak nekem fura a gondolkodás módom. :)
2014. júl. 27. 15:49
 3/10 anonim ***** válasza:
69%
Rose kb. 14 éves volt. Még szép, hogy túl tudott rajta lépni. Pár napig ismerték csak egymást. De az emlékét attól még megőrizte.
2014. júl. 27. 19:25
 4/10 A kérdező kommentje:
Rose 17 éves volt. :)
2014. júl. 28. 19:12
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát akkor majdnem. :D
2014. júl. 28. 19:17
 6/10 A kérdező kommentje:
Jaja. Igazából nem nagy különbség, csak pontosítottam. :D
2014. júl. 28. 19:46
 7/10 anonim ***** válasza:
94%

Attól nem vagy áruló szerelmes, hogyha a tásad halála után egy idővel tovább lépsz. legyél akár 14 vagy 74 éves, az élet megy tovább.

De különösen abban a korszakban egy szingli nőnek nem sok esélye volt az önnálló életben, és Jack sem volt realisztikus elképzelés mint férj jelölt. Ha nem is sűlyed el a hajó, akkor is férjhez lett volna adva, de tuti nem a csóró szépfiúhoz...

2014. aug. 19. 14:55
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem Rose a tragédia után egyedül boldogult... Ugyanis nincs rá semmi utalás, hogy utána visszament volna az anyjához.
2014. aug. 19. 15:39
 9/10 A kérdező kommentje:
Lehetséges...
2014. aug. 19. 17:37
 10/10 Ígyúgyamúgy válasza:
16%
Szia!Rose nem ment hozzá Jackhoz csak mivel annyira szerettèk egymást,a baleset után Rose Jack tiszteletére felvette a Calver nevet(nem hivatalosan)!Egyébként Rose nem elárulta Jackot hanem az ígéretét teljesítette azzal hogy Jack halála után férjhez ment és gyerekei,majd unokái születtek!:-)
2014. aug. 23. 01:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!