Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, hogyan vegyek vissza?
Figyelt kérdés
Van egy fiu a tarsosagomba aki nagyon tetszik,csak az a baj,hogy amikor meglatom zavarba vagyok es nagyon hulyen viselkedek.Elvesztem az uralmamat es olyan leszek mint egy buta liba.Ugy szegyenlem magam.Mit mondjak magamnak,vagy mivel osztonozzem magam,hogy ne jarassam le magamat?Ilyen idos korba folleg kinosan erzem magam az ilyen viselkedesert. 16\l2015. júl. 19. 21:36
1/2 anonim válasza:
GYakorolj :D halál komolyan. akár nézed magad a tükörben mintha vele ülnél szemben és beszélgetsz "vele". képzeld el hogy vele vagy és miről beszélnétek milyen gesztusokat mutatnál. vaagy ha tényleg vele vagy gondolj arra h ő csak egy barát egyenlőre és kezeld is úgy.olyan lazán mint egy barátot
2/2 anonim válasza:
Ez a korod miatt van, majd elmúlik. Egyszerűen ahogy írták kezeld barátként. Ne gondolj bele hogy ez Ő! Önkontroll! Ne a hisztit lássa belőled ha nem is vagy olyan igazából... Ezzel rögtön lebuktatod saját magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!