Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjak neki? Ti írnátok neki?
Figyelt kérdés
Van egy srác,akivel egy ideje nem beszélünk,ma van a szülinapja írjak neki? Ő is írt nekem amikor az én szülinapom volt. Viszont nem tudom,hogy ezt most annak venné-e,hogy újra beszélgetni akarok vele,mert nem akarok. Viszont bunkó se akarok lenni.2015. júl. 19. 13:29
3/5 anonim válasza:
Szia:) irj neki
Nekem pontosan ugyanez volt. Én direkt fennmaradtam éjfélig hogy felköszöntsem elsőként a volt pasimat, de amikor szétmentunk akkor ő baszott a szülinapomra.
Szerintem köszöntsd fel, mert bunkónak fog tartani ha nem teszed
4/5 anonim válasza:
Köszöntsd fel, abból nem lesz probléma :) Nem fogja azt hinni, hogy beszélgetni akarsz vele, csak hogy gondoltál rá, ennyi :) Inkább, mint hogy azt higgye, hogy eszedbe se jutott.
5/5 Noren1989 válasza:
Ne! utánna meg magyarázkodnál, h te igazából nem is akarsz vele beszélgetni? Felhívás egy keringőre, kislány.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!