Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Irjak neki? (SoS

Figyelt kérdés

Na szóval 2 nappal ezelőtt egy fiú barátom (akivel csak suliban szoktam beszèlni) rèszegen rámírt...

Megkèrdeztem hogy mi okból írt nekem erre ő megkèrdezte hogy szeretnèk-e többet èn azt mondtam neki hogy csak barátkènt tekintek rá... mèg beszèltünk egy kicsit majd azt mondta hogy majd amikor kijózanodik rám ír...

Nos èn nagyon nagy zavarba vagyok azóta nem èrzem úgy hogy ezt a tèmát tènyleg lezártuk ès èrzem azt is hogy ő nem mer rámírni . Írjak èn neki vagy várjam meg hogy ő írjon

2015. jún. 24. 21:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Csináltam ilyet én is.. 2 hónapja. Azóta sincs normálisan lezárva, ráadásul össze is vesztünk, nem akartam vele megbeszélni, ő akarta, aztán én akartam, ő nem, aztán eltávolodtunk egymástól. De írj rá mindenképp! Ha pedig nem szeretné magát ennél "kellemetlenebb" helyzetbe hozni, tereld a témát, beszéljetek olyanról, ami vicces, hogy oldódjon a hangulat.
2015. jún. 24. 21:55
 2/7 DancsóPéterNé válasza:
ha eltudod magad mellette képzelni, és gondolod, hogy lehet rá esély, akkor próbáld meg. tudod..:) - A részeg ember mondatai ugyanazok, mint a józan ember gondolata..sok sikert.:)
2015. jún. 24. 21:57
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönömm válaszod :) csak egy dologtol fèlek mègpedig attól hogy fèlreèrti ès azt fogja hinni mègis többet akarok...
2015. jún. 24. 21:58
 4/7 A kérdező kommentje:
2-es válaszolonak meg annyI hogy èn nem akarok többet barátságnál:)
2015. jún. 24. 21:59
 5/7 anonim válasza:
0%
SOS-SAVE OUR SOULS mentsétek meg lelkeinket ezt jelenti.De én úgy látom a helyzeted előnyös ittas kanos pasikkal írkálnod bár ezek után számodra is világossá válik hogy annyira vagy alkalmas egy akármilyen kapcsolatra mint amennyi önálló gondolatod van az esettel kapcsolatban.Menj szépen takargasd be a babáidat pisikéljél ügyesen és csicsikáljál..
2015. jún. 24. 22:06
 6/7 DancsóPéterNé válasza:
akkor már meg is van a válasz..:) akkor nincs miért ráírni.:)
2015. jún. 24. 22:06
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
de bekapnad a kolbaszt mi?
2015. jún. 24. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!