Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért van ez? 14/F

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért van ez? 14/F

Figyelt kérdés
Van egy 12 éves lány, aki állandóan közeledni próbált felém, állandóan találkozni akart velem, és ha együtt voltunk mindig minél közelebb ült hozzám, ha ültem pl a gép előtt, a szék karjára ült, már szinte majdnem az ölembe.. Állandóan mondogatta nekem, hogy csak 2 év van köztünk, szerintem azért, mert járni akart velem, de erre sosem tért rá. Amiket csinált, végig idegesített engem. Kb. 1 hete már nem csinálja, mert van barátja, első nap még örültem is neki, hogy végre békén hagy, de most már nagyon, de nagyon hiányzik! Amikor csinálta, még eléggé csúnyának tartottam, de pár napja már annyira szépnek, hogyha meg látom, zavarba jövök.. Szerintetek miért van ez? Ma reggel amúgy rám írt, és el mondta, hogy engem sokkal jobban szeret, mint a barátját, vele csak azért van együtt, mert már nem akart egyedül maradni, és hogyha én járni akarnék vele, akkor ott hagyná a barátját, és velem lenne. Szerintetek járjak vele? És, ha igen, hogy mondjam meg neki?
2015. júl. 18. 14:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Mert még gyerekek vagytok
2015. júl. 18. 14:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyértelmű, hogy járnod kell vele. Barátkozz vele, de ne legyél rámenős. Hagy hagyja ő maga ott a barátját érted.
2015. júl. 18. 14:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Azzal azert számolj hogyha a masik fiúval megcsinálja ezt...elobb vagy utóbb veled is megfogja
2015. júl. 18. 15:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem hagyd a lányt. Mindenkivel ezt csinálhatja nem feltétlen veled es az meg hogy csak 12 eves... Hova fajul ez a világ??? Neked azt ajánlom, hogy kicsit legyél nagyobb es utanna csajozz:) meg kicsik vagytok főleg a lány...

17/F

2015. júl. 18. 15:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Én nem akarom megbántani az érzéseidet, de szerintem nagy ívben kerüld a csajt. Meggyőződésem, hogy amit a csaj érez az nem szerelem, mert akkor nem tette volna azt meg, hogy egyik naprol a másikra felszed egy másik hapsit mondván, hogy te nem adtad magad. És ahogy azt előttem mondták, az is benne van a pakliban, hogy veled is kicseszhet úgy, ahogy most a barátjával kicsesz, hogy te meg ő összejöhessetek. Max jó pasinak tart téged, de nemhiszem hogy szerelmes, ilyen fiatalon nem gyakori a nagy szerelembe esés.

15/L

2015. júl. 18. 15:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!