Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a lánnyal? -többi lent-
Figyelt kérdés
Van egy lány,akivel 2 napja beszélgetek,és tökre belém van habarodva,és találkozni akar,meg azt akarja,hogy ott aludjak nála,meg le akar részegedni. Ő messze lakik tőlem. Nekem nem annyira tetszik2015. júl. 17. 11:29
1/10 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy te nem akarsz tőle semmit.
2/10 anonim válasza:
Biztos vagy abban hogy szerelmes beléd? Mondta? Azt is mondta hogy azt akarja hogy ott aludj? Hány évesek vagytok? Szerintem előbb tisztáz le ezeket :)
3/10 A kérdező kommentje:
Biztos vagyok benne,mivel mindennap mondogatja...és kérdezte,hogy akarok-e nála aludni,mert szülei nem lesznek otthon
2015. júl. 17. 11:50
4/10 anonim válasza:
Aham, és mennyire messze laktok? Valamint hány évesek vagytok? Mert lehet hogy nála ez csak fellángolás..
2voltam
5/10 A kérdező kommentje:
Hát ő Szegeden lakik,én meg Kismartonban. Mindketten 16 évesek vagyunk
2015. júl. 17. 11:53
6/10 anonim válasza:
Szerintem mond meg neki hogy te nem úgy érzel és nem akarod kihasználni , nem úgy mint a többi 16 éves .(ez + pont neked :) )
7/10 anonim válasza:
koptasd le.mert csak rosszabb lesz ha nem akarsz tőle semmit
8/10 A kérdező kommentje:
De nem tudom mondjak neki...nem akarom megbántani,és azt hiszi,hogy az ő érzése kölcsönös...
2015. júl. 17. 12:43
9/10 anonim válasza:
2 nap után hogy lenne már kölcsönös? Egyáltalán 2 nap után hogy tudott beléd szeretni? Ahh Istenem .. egyszerűen mond meg neki hogy nem akarod elvenni feleségül ,valamint hogy számodra nem ő a jó barátnő.
10/10 anonim válasza:
ilyen csaj kell nekem, egy vadidegent se bír visszautasítani :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!