Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok kedves lenni?
furcsának tűnhet a kérdés, de hátha járt már valaki hasonló cipőbe és tud esetleg tanácsot adni.
szóval annyi az egész, hogy hiába szeretnék kedves lenni akárkivel, nem megy. és még ha azt is hiszem hogy kedves vagyok vele, utána mondja hogy hát nem voltam az.
Mindegy, hogy fiú, lány, tetszik, nem tetszik.
Nem tudom mi van velem, de már nagyon zavar.
előre is köszi a válaszokat
17/L
Szintúgy volt ilyen időszakom :/
Valahogy sikerült ezen.. túllépnem :)
Ha esetleg szeretnél beszélgetni, nyugodtan írj ^^
17/f
a kedvesség relatív egy bizonyos fokig, lehet hogy éppen nekik volt valami bajuk és csak azért néztek téged egyből másnak, de nekem akkor van ilyen hangulatom ha valami nagyon zavar, vagy fáradt vagyok
anno én marha bunkó voltam mert nem érdekelt mit gondolnak rólam, de leesett hogy ez igy nem jó, rájöttem hogy túl egoista vagyok, és hogy másoknak is vannak érzéseik :D
btw mostanában is van 1-2 olyan pillanatom hogy mindegy ki mit szól hozzám azt elküldöm az anyjába
szerintem egy bizonyos fokig normális, de ha nagyon zavar akkor lehet rajt változtatni, vagy kinövöd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!