Utálok kedves lenni? Miért van ez?
Nyugi, nem leszel tömeg. A többség ugyanis bunkó. A kedvességgel te lennél a ritka kivétel.
2015. jún. 18. 20:09
Szia! Szerintem sok rossz példát láttál magad előtt, és emiatt gondolod, hogy a kedvesség=nyalás. Ez hülyeség, nem így van.
2015. jún. 18. 20:11
Én is utálok.
Úgyhogy ne találkozzunk!
2015. jún. 18. 20:13
Nem kell mindenkivel kedvesnek lennek csak az a lényeg,hogy tisztelj minden embert annyira amenyire ezt Te is elvárod mástol!
2015. jún. 18. 20:17
5/12 anonim válasza:
Fhúú ne már :DD
Én is nagyon utálok. De még a barátaimmal is bunkó vagyok. Jó mondjuk pont ezt bírják benne.
De én is ha meglátok a facebookon egy posztot:
"Drágaságommal. De szeretem" Mi a f@aszomnak nyalja a pi.csáját?? Nem elég otthon elmondani? Meg a naiv lányok akik szerelmes idézeteket raknak ki a pasijuknak. Nem kíváncsi rá, még a pasi sem. Ez annyira nyalizós. Anno pl. velem azért szakított a pasim mert, kb 2 év alatt 2-szer mondtam, hogy szeretem :DD Hát tudja. Minek mondjam?
2015. jún. 18. 20:22
Kedvesnek lenni nem annyi, mint kedveskedni. Sokan csak kedveskednek fűvel-fával, de igazi érzés nincs benne. A kedvesség legfeljebb az udvariassággal egyenlő.
2015. jún. 18. 20:30
7/12 A kérdező kommentje:
Mindig azt latom, hogy a nagyobb emberek hatalommal kisse gonoszak! De elkepzelem magam egy nagyobb bankszamlaval es egyedul meg nem leszek happy a penzemmel! Kellenek baratok, de most pl. odairtam a baratnom profilkepehez, h de szep vagy es most azon gondolkodom, h kitorlom mert en nem vagyok ilyen....pedig o a legjobb baratom???
En is utalok kedves lenni, de sokan meg azt mondjak, hogy az vagyok, csak neha bunko, masok meg forditva :D a kedvesseggel visszaelnek...
En mikor odairtam legjobb baratnom kepehez, hogy szep, kozolte velem hogy hianyolja a beszolast :D
2015. jún. 18. 20:42
9/12 A kérdező kommentje:
De mennyi barattal rendelkeztel es milyenek ok?
Utolso vagyok, ez most nem lesz tul megnyugtato, de nincsenek igazi barataim. Elvagyok egy ket lannyal es ennyi osszvissz.
2015. jún. 18. 21:28
Kapcsolódó kérdések: