Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Utálok kedves lenni? Miért...

Utálok kedves lenni? Miért van ez?

Figyelt kérdés
Nem tudom miert van ez.....mindig azt erzem, hogy olyankor nyalok mas embereknek es nem akarok olyan lenni, mint ok. Nem akarok tomeg lenni. Miert van ez?
2015. jún. 18. 19:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
68%
Nyugi, nem leszel tömeg. A többség ugyanis bunkó. A kedvességgel te lennél a ritka kivétel.
2015. jún. 18. 20:09
 2/12 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem sok rossz példát láttál magad előtt, és emiatt gondolod, hogy a kedvesség=nyalás. Ez hülyeség, nem így van.
2015. jún. 18. 20:11
 3/12 Shai-Hulud ***** válasza:
67%

Én is utálok.

Úgyhogy ne találkozzunk!

2015. jún. 18. 20:13
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem kell mindenkivel kedvesnek lennek csak az a lényeg,hogy tisztelj minden embert annyira amenyire ezt Te is elvárod mástol!
2015. jún. 18. 20:17
 5/12 anonim válasza:
0%

Fhúú ne már :DD

Én is nagyon utálok. De még a barátaimmal is bunkó vagyok. Jó mondjuk pont ezt bírják benne.

De én is ha meglátok a facebookon egy posztot:

"Drágaságommal. De szeretem" Mi a f@aszomnak nyalja a pi.csáját?? Nem elég otthon elmondani? Meg a naiv lányok akik szerelmes idézeteket raknak ki a pasijuknak. Nem kíváncsi rá, még a pasi sem. Ez annyira nyalizós. Anno pl. velem azért szakított a pasim mert, kb 2 év alatt 2-szer mondtam, hogy szeretem :DD Hát tudja. Minek mondjam?

2015. jún. 18. 20:22
 6/12 anonim ***** válasza:
Kedvesnek lenni nem annyi, mint kedveskedni. Sokan csak kedveskednek fűvel-fával, de igazi érzés nincs benne. A kedvesség legfeljebb az udvariassággal egyenlő.
2015. jún. 18. 20:30
 7/12 A kérdező kommentje:
Mindig azt latom, hogy a nagyobb emberek hatalommal kisse gonoszak! De elkepzelem magam egy nagyobb bankszamlaval es egyedul meg nem leszek happy a penzemmel! Kellenek baratok, de most pl. odairtam a baratnom profilkepehez, h de szep vagy es most azon gondolkodom, h kitorlom mert en nem vagyok ilyen....pedig o a legjobb baratom???
2015. jún. 18. 20:38
 8/12 anonim ***** válasza:

En is utalok kedves lenni, de sokan meg azt mondjak, hogy az vagyok, csak neha bunko, masok meg forditva :D a kedvesseggel visszaelnek...

En mikor odairtam legjobb baratnom kepehez, hogy szep, kozolte velem hogy hianyolja a beszolast :D

2015. jún. 18. 20:42
 9/12 A kérdező kommentje:
De mennyi barattal rendelkeztel es milyenek ok?
2015. jún. 18. 21:08
 10/12 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok, ez most nem lesz tul megnyugtato, de nincsenek igazi barataim. Elvagyok egy ket lannyal es ennyi osszvissz.
2015. jún. 18. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!