Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek bejönnek a magas lányok?
Figyelt kérdés
174 centi vagyok, hosszú, barna göndör hajam van, barna szemem. Rám férne egy kis fogyás, amin már alakul :) Az osztályban (8.) több fiú is piszkált a magasságom miatt (kb. az orromig értek), és olyanokat mondtak rám, hogy 'hegyi troll', meg 'felhőkarcoló', és ez nagyon rosszul esett.... Tényleg ennyire nem szeretitek a magas lányokat? :(2015. júl. 15. 03:02
11/15 anonim válasza:
Én is 174 centi vagyok, és hidd el, hogy a magas fiúk többnyire a magas lányokat preferálják :D Ők meg biztos féltékenyek voltak rád, hogy te szép magasra nőttél, ők meg kis törpék :D
18/L
12/15 anonim válasza:
Én 14 évesen vagyok 168 centi, és azt mondják, magas vagyok, de még szeretnék nőni, a 174 cm meg is felelne. :D
Gondolj bele, a modellek is magasak, nem véletlenül lettek modellek :D
A magassághoz szerintem a karcsú alkat passzol, és ahogy olvasom, jó úton jársz :)
13/15 anonim válasza:
Igaz én nem vagyok már fiatal ,33 vagyok de én 193 centi vagyok és mikor bemegyek a boltba rendszerint én vagyok majdnem mindig a legmagasabb,nekem jó érzés,én mindig kábé olyan magas csajt kerestem mint te csak sajna nem találtam,kitartás majd egy pár év múlva majd másképp beszélnek,még éretlenek,vagy esetleg még olyan is van aki bunkó,ezeken nem nagyon tudsz változtatni,de azt nyugattan mond meg nekik hogy téged bánt amit mondanak és kérd meg őket hogy hagyják abba,de mindenképpen csak kedvesen,ha ez nem válik be többszöri alkalommal se,jöhet egy kicsit durvább verzió.
15/15 anonim válasza:
Bejöhetne már egy magas lány a szobámba ;) :P :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!