Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom, hogyan felejtsek?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, hogyan felejtsek? Meg kene vele beszelnem, miert alakult igy?

Figyelt kérdés
Van egy fiu akivel tobb honapon keresztul joba voltam.Tobbszor talalkozgattunk,egymasnal aludtunk.Tobb volt mint baratsag.Ketszer le is fekudtunk egymassal,majd egyre kevesebbet beszeltunk.Gondolom csak szexre kelletem neki.Talalkozgatott egy masik lannyal,amierg en nagyon kiosztottam,es azutan megromlott a kapcsolatunk.Nem birtam elviselni ha hozzam er,lekezeloen viselkedtem vele.Egyre jobban hianyzik pedig csak kihasznalt,bar sose mondta,higy szeret vagy ilyenek.Egy tarsosagba vagyuñk es tudtommal nem tudjak a tobbiek,hogy volt koztunk valami.Az egyik fiu tudja ,mert a srac elmondta neki.Amit kertem tolle megtette,nem arulta el a baratnoimnek.Visszahallani visszahallotam,hogy elmindta masnak(legjobb haverjanak) de ugx ,hogy ha megmondja barkinek is nagyon megveri.a lenyeg hogy amikor talalkoztunk a tarsosaggal mindig mondta irjak ra meg kerdezte miert ne irok neki,de en csak rohogtem.Ha hianyoznek neki o irna.Ha tarsosagba vagxunk akkor lekezeloen beszel hozzam,bar azert is lehet,mert sokat ivott.A lenyeg,hogy nem tudom,hogy beszeljek-e vele miert lett hirtelen vege a baratsagunknak,nekem rettentoen hianyzik de en nem hiszem,hogy hianyoznek neki mert megvan a masik lannyal.Eleg ridegen irtam le,kerlek adjatok tanacsot! 17l
2015. júl. 15. 00:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Figyelj, ha lefekudtetek aztan mar nem is keres hanem tovabb ment egy masik lanyhoz, akkor sajnos te is csak arra kellettel neki. A hianya hidd el ido mulva el fog mulni, es akkor fog keresni teged amikor tulleptel rajta, a fiuknal igy van..

Ha borzaszto nelkule akkor irj neki, de legyel vele atlagos, erzelem nelkul irj. Kerdezd meg tole miujsag a nyaron, hogy alakultak a dolgai stb.

En a helyedben nem keresnem, mert amikor ott voltal neki, o maris hirtelen mas lanyokkal talalkozgatott.. En mutatnam neki, hogy tul vagyok rajta, jol vagyok es elvezem az eletet:)

2015. júl. 15. 01:04
 2/4 Pszt! ***** válasza:

Anyukám, szerintem nézd levegőnek.

Egyrészt ez idegesíti legjobban a hímegyedeket, másrészt többet nem is érdemel ezek után.

A következő lépés pedig, akármennyire is fáj, mosolyogj, ez szintén kicsapja náluk a biztosítékot :)

Ami megtörtént nem lehet megmásítani, viszont őrizheted úgy emlékeidben, mint egy remek leckét arra, hogy ne bíz meg a pasikban azonnal :)

Sok meg se érdemli, hogy hozzájuk szólj :)

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy legyél bunkó, csak azt, hogy mindig fontold meg kinek szavazol annyi bizalmat, hogy közelebb enged :)

Sok sikert és kitartást :)

24/N

2015. júl. 15. 10:01
 3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom!:) Probalkozok!!
2015. júl. 16. 13:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Mint kiderult,o utal enegem,es nem igazan bir.Jo ezeket a dolgokaz megtudni,bar miert csodalkozom...csak gratilalni tidok magamnak.Minden hazugsag volt.
2015. júl. 17. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!