Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én irok neki az nyomulasnak szamit?
Figyelt kérdés
Lany vagyok! Egy suliba jarunk a fiuval es szunet miatt nem talalkozunk. 1-szer irtam mar neki par napja es nagypn jo volt vele beszelni. Szerintem o is elvezte mert o is kerdezgetett. Azota nem beszeltunk, nem irt. Nyomulas lenne ha megint rairnek csak ugy beszelgetni? Fiuk ti mit gondoltok?:)2015. júl. 13. 16:15
2/6 anonim válasza:
Nyomulós rib...ncnak gondolna! Kopjál le! Szerinted miért nem keres???
3/6 anonim válasza:
Írj neki :)
Nekem is mindig jól esik, amikor ír a csaj, de van az, amikor idegesít, ha idejekorán "feküdt le", vagy valami, nem is köszönt el, akkor ne nagyon reménykedj, van az amikor idegesít egy csaj, csak nincs szívem lekoptatni, ő meg nem veszi a lapot.
4/6 anonim válasza:
szerintem higgyünk a jól bevált sémának: amelyik fiú nem keres, azt nem érdekled. Ha érdekled, úgyis talál módot, hogy beszéljen veled..
5/6 anonim válasza:
Meg mindenképp várj pár napot, hátha ir :)
Hany évesek vagytok?
6/6 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat:) aki leri**nc-ozott annak meg csak gratulalni tudok hogy ilyet mondd mikozben nem os ismer *taps*...
En 14 eves vagyok ő pedig 17:)
Mikor beszeltunk akkor nem koptatott le.. Mondta hogy egy kis dolga van es majd ir es irt is es jot beszelgettunk de azota nem beszeltunk.
2015. júl. 15. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!