Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez még nem számít nyomulásnak, ugye?
Figyelt kérdés
Nemrég randiztam egy fiúval. Egészen jól sikerült, jól éreztem magam.
A találkozó után pár nappal írt, hogy megint összefuthatnánk valamikor. Örömmel igen-t mondtam, azt írta, hogy majd megbeszéljük, hogy mikor találkozzunk.
Ez még hétvége előtt volt, azóta nem írt.
Rákérdezhetek a dologra?
Eddig mindig ő keresett, talán úgy gondolja, hogy engem nem is érdekel a dolog annyira?
2015. júl. 7. 09:06
1/5 anonim válasza:
Egyaltalan nem nyomulas. Sot, lehet, hogy megorul annak, hogy te erdeklodsz. :) kerdezz csak nyugodtan ra! En drukkolok nektek. ;)
2/5 anonim válasza:
Nyugodtan írj rá! Mindig minden két emberen múlik. :)
3/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem nyomulás. Csináld ! Örülni fog neki ha te is lépsz felé
4/5 anonim válasza:
Ez nem nyomulás. De szerintem az se zavarna, ha nyomulnál:D
5/5 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó!
Lehet, de elég csekély önbizalommal rendelkezem ilyen téren! :D
Köszönöm a válaszokat! :))
2015. júl. 7. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!