Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok mi arrol a véleményetek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi arrol a véleményetek ha egy fiu jol tud oroszul?

Figyelt kérdés
2015. júl. 12. 13:09
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
semmi. se nem vonzo, se nem taszito, bar inkabb az utobbi, mert ugye mindenki tudja, h mi a magyarok velemenye az oroszokrol :)
2015. júl. 12. 13:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A nyelvtudás taszító? Az azért elég érdekes...
2015. júl. 12. 13:38
 3/5 anonim ***** válasza:
50%
Ha kell neki a munkájához,vagy élvezi,akkor teljesen rendben van,csak nekem ne hadováljon oroszul,mert a hányinger fog el tőle. :D (Lehet azért,mert olyan környéken élek,ahol sok az orosz,de komolyan a hideg kiráz,ha meghallom.) Persze,ezt most hülyén fogalmaztam,mert ha muszáj neki előttem,akkor beszélje,csak velem ne akarjon oroszul kommunikálni/köszönést tanítani,stb. stb.
2015. júl. 12. 13:48
 4/5 anonim ***** válasza:
pluszpont, ha bármilyen nyelven jól beszél egy srác, különösen ha én nem beszélem az adott nyelvet (oroszul pl. kettő szót tudok, igen és nem), mert én is szeretek nyelveket tanulni de nem döntő a kapcsolat szempontjából. Tehát ha egy pasi alapból bejön, akkor imádni fogom ha bármilyen nyelvet beszél, főleg ha egzotikusabbat (orosz mostanában annak számít, legtöbben gimiben veszik fel ha egyáltalán), de nem dobok ki valakit mert a max. amíg eljutott az angol alapfok, és nem jövök össze valakivel csak mert 6 nyelvet beszél anyanyelvi szinten.
2015. júl. 12. 16:15
 5/5 anonim válasza:
100%
Minden jo ami az oroszokkal kapcsolatos 19L
2015. júl. 25. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!