Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy közeledhetnék egy ilyen lányhoz?
Az osztályból csak 1-2 emberrel van jóban, a baráti társasága olyan emberekből áll, akiket sulin kívül ismert meg. Eddig nem is izgulnék, de a legtöbb idősebb tőle, akár 8-10 évvel is.
A lány rocker, úgy is öltözködik, a haverjai is azok.
Elég laza, kicsit fiús.
Az előző barátja egy kőkemény, hosszú hajú srác volt, ellenben itt vagyok én, rövid hajjal, szakáll nélkül, -10 kilósan. Na ja.
Ráadásul hallottam a fiúideálját: szenvedélyes, kiszámíthatatlan, szárnyalja túl a legvadabb elképzeléseit....
Semmi esélyem nincs? :D
attól, hogy rocker lány, még nem fogja kizárni a "nem rocker" fiúkat. én is rocker vagyok, de szivesen ismerkedek bárkivel.
bárhogy közeledhetsz, nem hiszem, hogy el fog küldeni.
de amúgy osztálytárssal nem járunk :S
15/L
Nyugodtan közeledj hozzá bátran. :D
Én is rocker lány vagyok, de az előző 2 barátom egyik se volt az, mégis jól megvoltam velük. Sőt, az előző igencsak hosszú kapcsolat volt. :"D
Szóval van esélyed. Főleg, ha éretten tudsz gondolkodni és nem vagy előítéletes! A rockerek általában kedvesebbek, mint gondolná az ember, szóval ettől ne félj!
Előttem szólóhoz csak annyit, hogy én most vagyok 1 és fél hónapja együtt osztálytársammal. :'3 Tiszta thuglife, igaz? Szóval azért meg ne aggódj, hogy osztálytárs. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!