Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közeledhetnék egy ismeretlen lányhoz? (Bővebben lent)
Van egy lány akit több lány barátom is ismer, az egyiknek még best friendses nyaklánca is van vele. Eddig csak képen láttam, interneten de múlthéten amikor véletlenül a sportcsarnokban jártam rögtön kiszúrtam.Az egyik műkoris klubnak a tagja, épp edzése volt.
Sajnos nem tudom, hogy hogyan tudnék hozzá közeledni mert egyik közös ismerősünk sem olyan akivel ezt meg tudnám beszélni. Ha edzés közben mennék oda akkor ott vannak a barátnői, edzője. Ha edzés után akkor szintén nem egyedül jár haza, hanem barátnőivel. Minden ötletem zsákutcába futott, sajnos már tippem sincs hogyan tudnék közeledni hozzá, pedig meg szeretném ismerni.
Esetleg valakinek valami ötlet?
Ne közvetlenül hozzá közelíts, hanem a csapathoz akikkel van. Az nem biztos, hogy nyerő, ha csak úgy odaállítasz 6 vadidegen emberhez és megkéred, hogy vonuljon félre veled.
Van egy best friendses barátnője akit ismersz. Miért nem kérded meg, hogy mutasson be? Ő pl simán félrehívhatja a csapattól probléma nélkül.
De mai világban az is működő modell ( :S ), hogy kiderítesz valami alap infót róla és megkeresed valamelyik social network-ön vagy msn-en...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!