Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kiveszik időben attól még lehet terhes valaki?
Figyelt kérdés
Van egy barátom, 2 és fél hónapja vagyunk együtt, és gondolkodtam, hogy mi lesz ha csak úgy megtörténik az első...Nem biztos, hogy lesz nálunk gumi és elkap minket a hév. Ha kiveszi időben és rámélvez, nem pedig belém, attól még lehet gond? Fogamzásgátlót még nem szeretnék szedni, szerintem nem is lehet ebben a korban :D (Normális válaszokat kérek!) 16/L2015. júl. 10. 18:58
2/17 A kérdező kommentje:
Az előváladéktól sem eshetek majd teherbe?
2015. júl. 10. 19:01
3/17 anonim válasza:
Olá Arkadashim! :)
Kérdező: Ennek az esélye..kevés. De ha tudja magát kontrollálni és időben kiveszi, akkor nincs probléma. De ha emiatt aggódsz, tarts magadnál 1db óvszert, ha esetleg a srácnál nem lenne..elővigyázatosság.
4/17 anonim válasza:
Nem lenne egyszerűbb venni gumit?
5/17 anonim válasza:
simán teherbe eshetsz,ha csak egyszer bedugja attól is.
Kicsi rá az esély, de előfordulhat.
7/17 anonim válasza:
Rizikós. Sokan (pl. én is) olyanok, hogy néha csak így aktus közepén is kijön egy kis sperma. Nem sok, mondjuk az 1/5-e annak ami szokott jönni... De nyilván, ez is elég ahhoz hogy teherbe essen valaki.
8/17 anonim válasza:
Lehetsz terhes, kicsi rá az esély de lehetsz, és amúgy a barátod is 16, ez lesz neki az első? mert akkor szerintem egyáltalán nem tudja kontrollálni, és lehet hogy azt érzi hogy még bírja a kövi pillanatba meg már beléd is élvezett, aztán akkor meg lehet futkosni az esemény utániért. Ez a megszakításos módszer egyáltalán nem biztonságos, főleg nem ha fiatalok vagytok, max akkor alkalmazzátok ha már mind a ketten tapasztaltak vagytok, és az sem gond ha véletlenül becsúszik egy gyerek.
9/17 A kérdező kommentje:
És ha tegyük fel; megtörténik gumi nélkül, akkor nőgyógyászhoz fordulva receptkötelesen váltható ki az eseményutáni? Nem én leszek neki az első. Az előző kapcsolatában is történt 2 aktus, de nem használtak gumit, a lány pedig nem lett terhes
2015. júl. 10. 19:46
10/17 anonim válasza:
A lány nem lett terhes, oké ő nem. De te lehetsz.
Na meg megtörténik gumi nélkül, nem mész el eseményutániért mert kicsi az esély a bajra, de akkor is hetekig fogsz azon idegeskedni, hogy megjön-e.
Ha neked megéri a napokig tartó ideg és gyomorgörcs, na meg az esetleges kisbaba akkor csináljátok.
A legegyszerűbb ha veszel egy doboz gumit és tartasz párat a táskádban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!