Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek már írt volna?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek már írt volna?

Figyelt kérdés

Szerintetek ha tetszek egy fiúnak, akkor már rám írt volna fb-n? 17 éves, én úgy gondolom hogy már rám írt volna ha érdekelném... szerintetek?

15/L

2015. júl. 10. 01:01
 1/6 anonim válasza:
Ha tetszel neki akkor igen de ha 1-2 nap után nem ir ne reménykedj.15/F
2015. júl. 10. 01:05
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem biztos,hogy írt volna neked.

Lehet,hogy épp mással van elfoglalva,vagy egyszerűen nem mer írni.

2015. júl. 10. 02:41
 3/6 anonim ***** válasza:
A normális fiúk nem a facebookon írogatnak, hanem élőben ismerkednek. Lehet, hogy arra vár, hogy találkozzatok és akkor majd elhív valahova. Vagy ha az a facebookon írogatós fajta akkor lehet, hogy más dolga van. Vár még egy pár napot, vagy te is ráírhatsz, nincs abban semmi, ha tetszel neki akkor nagyon fog örülni, hogy írtál neki.
2015. júl. 10. 05:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül írt volna rád.Ha nem sokat beszélgettetek akkor többszörösen igaz.Én sem írok rá olyanra (bármennyire tetsszen is), akivel ne beszéltem élőben eleget.
2015. júl. 10. 10:23
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2015. júl. 10. 12:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Ismerősök vagytok mar facen vagy nem, szerintem is az lehet amit az előttem szólok írtak hogy nem akar facen valami szar szöveggel radírni en is így vagyok egy lánnyal
2015. júl. 14. 09:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!