Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy csaj, 14 éves és le akar velem feküdni. Én 19 éves vagyok, a csaj már nem szűz állítólag. Én benne lennék a dologba, de nem tudom, hogy esetleg emiatt nem e jelenthetnek fel, mivel még kiskurú

2015. júl. 6. 21:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Büntetlenül dughatod a 14 évest ha beleegyezett.

A kérdés az, hogy mennyire megbízható. Mert attól még, hogy neked beleegyezett a bíróságon még mondhatja, hogy megerőszakoltad. :P

Csak óvatosan. :D

2015. júl. 6. 21:36
 2/15 anonim ***** válasza:
de...65%-ban
2015. júl. 6. 21:36
 3/15 anonim ***** válasza:

vedd fel amikor beleegyez a biztonság kedvéért :)

a kistesommal mindig ezt csinálom ha bajom van vele :D

2015. júl. 6. 21:37
 4/15 A kérdező kommentje:
Szerintem nem mondaná el a szüleinek, mert meg is ölnék. De azért biztosra megyek. Egyébként csak azért akarom megdugni, mert ahhoz képest hogy 14 éves nem semmi és mondom ő is akarja, sőt ő maga vetette fel amikor beszéltem vele.
2015. júl. 6. 21:44
 5/15 Gyémántlány ***** válasza:

Hát figyelj.

Fel nem jelenthet, és, ha le akar veled feküdni, akkor biztosan nem is fog.

Viszont azért gondolj bele a helyzetbe; tizennégy éves, még nagyon nem kellene felnőttekkel szexelnie. Na meg ez rád is igaz. Miért gyerekek karjaiban keresed a kielégülést? Nem érzed, hogy ez nem helyes? Mármint én nem akarlak vádolni, se téged, se őt, mert a ti dolgotok ez az egész, viszont valahogy nagyon nem jó ez így. A saját korosztályotoknak megfelelően kellene kiélnetek a vágyaitokat, mert egyszerűen mások az igények ilyenkor. Ő még fejlődésben van, mind testileg, mind lelkileg, te meg már szinte úgy ahogy, de "kész" vagy.

Te már egy felnőtt ember vagy, oké, hogy a realista gondolkodásodat eltompítja a potenciális szex tudata, de szerintem egy ilyen fiatal csajszinak semmi keresnivalója a te ágyadban!

Ne azért mondj nemet, mert feljelenthet, hanem azért, mert egyszerűen nem "okés" ha ágyba viszed. Ha nem szűz, az ő dolga. Ha minden héten más sráccal fekszik le, az is. De neked tényleg megfelel egy 14 éves, hozzád képest kislány?

Nem tudom a választ, és nem is az én dolgom, de azért gondold át. Nem kell gondolkodás nélkül lefeküdni valakivel, aki felajánlja magát!

2015. júl. 6. 21:47
 6/15 anonim ***** válasza:
Ez gáz, hogy ilyen korban már ennyire kur.vák a kislányok....Szegény szüleinek meg tuti beadja a jó kislányt ;)
2015. júl. 6. 21:48
 7/15 A kérdező kommentje:
5.egyet értek veled vmilyen szinten, csak az a baj, hogy mindenki ezt csinálja és nekem pl még csak 2 csajom volt és abból az egyikkelfeküdtem le, más meg már az én koromban megdugott mindenkit akit csak tudott és nem törődik vele, hogy ez jó e vagy sem. Az egyik volt osztálytársam pl rendszsresen ilyen korúakat dug és még nagyra is tartják ezért
2015. júl. 6. 21:57
 8/15 A kérdező kommentje:
Esetleg újabb vélemények?
2015. júl. 7. 10:58
 9/15 anonim ***** válasza:
Dugd meg nyugodtan, ne törődj semmi hülyeséggel. Ezek a mai tizenéves csajok szerintem már lassan szűzhártya nélkül születnek szóval ne törődj az életkorával. Én biztos megdugnám a helyedbe.
2015. júl. 7. 13:46
 10/15 anonim válasza:
Ne problémázz már,dugd meg és kész.Fogadni mernék amúgy hogy a csaj már többet szexelt mint te.
2015. júl. 8. 16:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!