Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek?
Büntetlenül dughatod a 14 évest ha beleegyezett.
A kérdés az, hogy mennyire megbízható. Mert attól még, hogy neked beleegyezett a bíróságon még mondhatja, hogy megerőszakoltad. :P
Csak óvatosan. :D
vedd fel amikor beleegyez a biztonság kedvéért :)
a kistesommal mindig ezt csinálom ha bajom van vele :D
Hát figyelj.
Fel nem jelenthet, és, ha le akar veled feküdni, akkor biztosan nem is fog.
Viszont azért gondolj bele a helyzetbe; tizennégy éves, még nagyon nem kellene felnőttekkel szexelnie. Na meg ez rád is igaz. Miért gyerekek karjaiban keresed a kielégülést? Nem érzed, hogy ez nem helyes? Mármint én nem akarlak vádolni, se téged, se őt, mert a ti dolgotok ez az egész, viszont valahogy nagyon nem jó ez így. A saját korosztályotoknak megfelelően kellene kiélnetek a vágyaitokat, mert egyszerűen mások az igények ilyenkor. Ő még fejlődésben van, mind testileg, mind lelkileg, te meg már szinte úgy ahogy, de "kész" vagy.
Te már egy felnőtt ember vagy, oké, hogy a realista gondolkodásodat eltompítja a potenciális szex tudata, de szerintem egy ilyen fiatal csajszinak semmi keresnivalója a te ágyadban!
Ne azért mondj nemet, mert feljelenthet, hanem azért, mert egyszerűen nem "okés" ha ágyba viszed. Ha nem szűz, az ő dolga. Ha minden héten más sráccal fekszik le, az is. De neked tényleg megfelel egy 14 éves, hozzád képest kislány?
Nem tudom a választ, és nem is az én dolgom, de azért gondold át. Nem kell gondolkodás nélkül lefeküdni valakivel, aki felajánlja magát!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!