Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt hiszem belém szerett egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszem belém szerett egy lány, de kiderült hogy cukorbeteg?

Figyelt kérdés
Úgy 3 hónapja ismertük meg egymást,még a moziba találkoztunk amikor néztük a Fast 7-et.A film végén beszélgettünk,haza kísértem és megadta a telefonszámát.Aztán nagyon sokat beszélgettünk főleg facebookon volt hogy egésznap megállás nélkül csak beszéltünk.Találkoztunk is egy párszor,de csak barátkozni akartam vele,és továbbra is csak barátok vagyunk,mert nekem már meg van a kiszemelt lány aki tetszik.Kiderült hogy cukorbeteg,elmondtam anyának és ő ellenzi ezt a kapcsolatot,de én megmondtam neki hogy csak barátok vagyunk,jól eltudunk beszélgetni mindenről.De nekem más tetszik.

2015. júl. 6. 13:02
1 2
 11/16 anonim válasza:
Mi a kerdes? Nyilvan hagyd a csajt, nem is tetszik neked, akkor mi a problema?! Jesus...
2015. júl. 6. 14:38
 12/16 anonim ***** válasza:

aztán akkor mi van ha cukorbeteg?

lehet én vagyok hülye, de nem értem az összefüggést

2015. júl. 6. 14:53
 13/16 anonim ***** válasza:
Szándékos provokáció a kérdés.
2015. júl. 6. 15:51
 14/16 anonim ***** válasza:

És anyád fog a lánnyal járni? :D

Én cukorbeteg vagyok, volt olyan pasim, aki szabályosan megsértődött, mert ő csinált nekem cukros forró csokit és miért nem iszom meg.

Szerencsére a mostani párom teljesen jól kezeli :)) volt hogy koncert közepén tartotta a vércukormérőmet, hogy meg tudjam mérni a vércukromat :))

2015. júl. 7. 09:18
 15/16 anonim ***** válasza:
#8: Miért, neked milyen betegséged van? Engem meg azért nem akarnak megismerni se sokan, mert belém látnak mindenféle baromságot, csak mert úgy nézek ki, ahogy és alacsony is vagyok. Szívás, de talán egyszer majd jön egy előítélet mentes lány, aki ad pár percet az életéből mielőtt el akarna küldeni...
2015. júl. 7. 23:15
 16/16 anonim ***** válasza:
Keress egy másik lányt, őt meg hagyd békén, mert jobbat érdemel nálad! Olyat, aki törődik vele.
2015. júl. 8. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!