Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy megbocsásson?
Van egy fiú akivel kb 1 hónapja jól elbeszélgetünk facebookon. Egy városban lakunk de még sosem találkoztunk, megbeszéltünk egy talit,de nem tudtam elmenni mert a szüleim elváltak,anyukám meg dolgozott. Áttettük más időpontra,mára. Viszont ma itthon annyira megbántottak,hogy egész nap csak sírtam . Képtelen vagyok emberek közé menni. És azzal az indokkal,hogy "neharagudj,sajnos most nem tudok elmenni" lemondtam. Azt mondta akkor hagyjam békén örökre. Mit mondhatnék ezek után?
15/L
Ne hazudj a srácnak, írd meg bátran miért mondtad le a mai randit!
Nem kell szégyellned a történteket.
Írd meg, hogy egész nap sírtál, és nem szeretted volna, ha kisírt szemmel lát, valamint féltél, hogy a rossz kedved miatt nem sikerült volna a randitok.
A fiú gondolom csak azért írta a "hagyj békén örökre" dolgot, mert nem tudja miért mondtad le minden indok, magyarázat nélkül a találkát.
Jelenleg azt hiheti, hogy megijedtél a randitól, nem szeretnéd igazából megismerni személyesen, és csak játszottál vele a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!