Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs semmi felsőtestem, így már nem is lehet barátnőm?
Az a helyzet hogy atlagos testalkatu vagyok, de nincs semmi mellizmom, se kockahasam hanem csak egy ilyen lapos valami... És karom se. Tulajdonnkeppen a lábamon kívül semmi izomzatom nincsen.
Kondiba nem megyek mert úgy is feladom mert nem látom az eredmény nyt magamon . (többször próbálkoztam már fegyencedzéssel, de semmit nem változok és látom az oszttarsaim kepeit inkabb feladom.
16/f
Figyelj,
találj valamit,ami motivál. Egyáltalán nem élvezed az edzést? Válassz olyat, ami tetszik, amit csinálni is szeretsz! Ne akarj pár héten belül teljes átalakulást!
Csak egyszerűen csináld, élvezd, várj! Meg fog látszani! :)
Ha gondolod írhatsz üzenetet, ha szeretnél képet is küldhetnél magadról és segíthetek lelkileg támogatásban, hogy legyen kitartásod. :)
Elkezdtem az előbb gyakorlatokat csinálni és meg is jött a kedvem.
Aztán alig telt el egy kis idő és fel is adtam...
Szep vagyok mondthatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!