Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nincs semmi felsőtestem, így...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs semmi felsőtestem, így már nem is lehet barátnőm?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy atlagos testalkatu vagyok, de nincs semmi mellizmom, se kockahasam hanem csak egy ilyen lapos valami... És karom se. Tulajdonnkeppen a lábamon kívül semmi izomzatom nincsen.

Kondiba nem megyek mert úgy is feladom mert nem látom az eredmény nyt magamon . (többször próbálkoztam már fegyencedzéssel, de semmit nem változok és látom az oszttarsaim kepeit inkabb feladom.

16/f

2015. júl. 4. 13:06
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Bocsanat a hibakert telefonon rossz írni.
2015. júl. 4. 13:07
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Az edzés megfelelő táplálkozás nélkül kb. nem ér semmit...
2015. júl. 4. 13:10
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt az edzést meg kéne próbálni még egyszer ,de normális edzés tervel ,étrenddel hozzá és beosztással.

Menni fog az csak akarni kell.Ha meglátod az ismerőseid képét akkor az ne ijesztő legyen ,hanem motiváció ,hogy én is tudok ilyen lenni!

Ha nem lenne hozzá kedved ,vagy úgy érzed nem tudnád csinálni akkor nézz motivációs videókat.

Edzés közben hallgass ehhez illő zenét.

vékonyan is lehet barátnőd ,de kevesebb rá az esélyed ,+ ha azért van rajtad egy kis izom ,akkor az önbizalmad és más lesz ,úgyhogy a siker érdekében tenni kell egy-két dolgot ami nem könnyű.

Úgyhogy Hajrá és sok sikert hozzá remélem sikerülni fog fejlődnöd. ;)

2015. júl. 4. 13:17
 4/15 anonim ***** válasza:
szerintem nézd végig az osztálytársaid összes képét ők hogy kezdték,és majd akkor töprengj el azon hogy jézusom ők hogy néztek ki még tavaly előtt ...
2015. júl. 4. 13:19
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne idegesíts már, 10 fiúból jár konditerembe 3, 10 konditerembe járó emberből meg 7-en nem látszik egyáltalán, hogy csinál valamit. Sok lánynak meg alapból be se jön az, ha ki van valaki gyúrva. Ha csak a kigyúrt fiúknak, férfiaknak lenne barátnője, akkor mindenki szűzen halna meg.
2015. júl. 4. 13:22
 6/15 anonim ***** válasza:
50%
és azzal jobb lesz hogy itt nyavalyogsz? nem feladni kell és itt szenvedni, egy kérdéstől nem lesznek jobbak az esélyeid, úgyhogy gyerünk és nyomjad! sok sikert hozzá! szintén 16/f
2015. júl. 4. 13:24
 7/15 anonim válasza:
100%

Hidd el, lehet barátnőd. Nekem is bejönnek a kockák, meg a nem túl nagy mell- és karizom, de mégis egy tök vékony srác tetszik, akin nem is nagyon van izom. De ha ennyire nem vagy kibékülve a kinézeteddel, és tenni is lusta vagy érte, az már a te bajod, hisz te nem hiszel magadban.

Hidd el, az, hogy hiszel benne, mar felsiker.

2015. júl. 4. 13:59
 8/15 anonim ***** válasza:

ezt mindenkinek magának kell eldönteni..

januárban én is 60 kilósan, 185 centihez mentem be a kondiba..

mára már 66 vagyok, látszik is valami. de azért ha ránézek a többi emberre ott a teremben, mindig megvan az, hogy hmm kb még sehol nem vagyok hozzájuk képest, de senki se izmosan kezdi..

szóval eldöntöd, hogy izmos akarsz lenni, és edzel/étkezel érte rendesen, vagy jó ahogy vagy most.. mentálisan dől el minden, sokszor voltam úgy én is, hogy semmi kedvem, bemnni, de mindig elmentem a végén.

és én még mindig nem angyon látok magamon változást, de a környezetemben sokan mondták, hogy látszik már az edzés, szélesebb a hátam meg a vállam.

2015. júl. 4. 14:18
 9/15 A kérdező kommentje:

Akarok tenni, de akármikor elkezdek itthon edzeni olyan hülyén érzen magamat hogy Én... Edzés... Izmok...

Utána meg belegondolok hogy minek csinálom ha csak egy puhány vagyok? Úgysem leszek izmos es ez elveszi a kedvem es ez egy ördögi kör lesz.

Semmi akarat erőm nincs.

2015. júl. 4. 14:20
 10/15 anonim ***** válasza:

ha gondolod küldj képet :)

lehet csak önbizalomhiányod van és egyáltalán nem olyan vészes a helyzet :/

2015. júl. 4. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!