Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megvárom akkor nekem is lehet barátnőm?
16 éves vagyok és sosem volt barátnőm (nem is próbálkoztam soha).
Ha megvárnám amíg 21-22 éves leszek akkor én is érdekelném 16-19 év körüli lányokat? Addigra karakteresebb arcom lenne, szakállasodnék, izmosítanám magamat stb.
Mert szoktam olvasni és hallom is hogy az idősebbeket szeretik a lányok.
Bár mire 22 lennék és beszélgetnem kéne egy lannyal szerintem úgy betojnék hogy csak na.. :/ (Nem szoktam sehová eljárkálni ezálltal lányokat sem ismerek. 7/7 napot itthon vagyok :/ Csak sportolni járok és annyi.)
Én is hasonló helyzetben voltam mint te . Ehhez képest fél éve nekem mégis összejött hogy lánnyal ismerkedjek . Edzőteremben találkoztunk és ott csattant el az első csók is . Ez előtt nem is mertem lányok felé nyitni .
Én is úgy veszem észre hogy a 16-18 éves lányoknak az egyetemista szakállas emberkék jönnek be .
Ne keresd , majd jön magától , esetleg ha lányokkal akarsz beszélni rakj fel itt egy kérdést és akár facebookon vagy itt üzenetbe beszélhettek egymással :)
Nyugi, sokan vagyunk hasonló cipőben :D
Annyi a titka az egésznek, hogy nem szabad búslakodni ez miatt, mert akkor a kedved is rosszabb lesz, meg minden :D
Töltsd az időd azzal, hogy sportolsz, okosodsz, barátaiddal járj el mindenhova, bicajozni, futni, éjszaka bicajozni xd, 1-2 buliba (ne azokba a igazi swag bulikba, hanem a kis lazább fesztiválos bulikba), aztán majd iskolába próbálj meg kavarni pár csajjal, chatelj velük, élőbe bolondítsd őket, aztán majd belejössz :D
Tudom hogy nekem kell kezdemenyeznem, de most csak egy vekony, babaarcu (szerintem csunya) gyerek vagyok es azert varom nagyon hogy 22 legyek :D Csak az a baj hogy addigra nem lesz semmi tapasztalatom :(
Amúgy nem tudok bulikba menni, se sehova... Nagyon szeretnek menni en is szórakozni, de nincsenek barataim a volt oszttarsaim meg nem keresnek.
Ezért vagyok itthon az év 365 napjaban :/
Konkrétan velem is hasonló a helyzet, ismerkedni haverokkal sosem késő. Hogy őszinte legyek nekem még igazán olyan hú de nagyon jó barátaim nem voltak annyi idősen. Mindig voltak, de nem az a szoros (nem félreérteni xD )
Viszont internetet találtam. Akikkel nagyjából egyező a gondolkodásunk és stb, néhányan a közelben élnek(velük találkoztam már), így hívtak egy jó néhányszor(mondhatni rendszeresen), hogy menjek velük szórakozni. De idáig visszautasítottam, de ezen mindenféleképpen változtatok, mert már kedvem is lenne hozzá :) Ha még nem is ismerkedni, de elhülyülni. De viszont ha belegondolok nagyon nagy szerencse, hogy megismerkedtem velük, de nem úgymond a semmiből. Egyiket a másik által ismertem meg és úgymond a forrás egy régebbi barát, akivel hellyel közel tartom a kapcsolatot. Egyébként eléggé gátlásos vagyok, de ahogy észrevettem egy kevéske ital segít :D (nagyon ritkán iszok, akkor is mértékkel) Interneten viszont kevésbé. Sőt van, akit így több éve ismerek(konkrétan a semmiből) és azt mondta, hogy menjek el hozzá az ország másik végébe egy hétvégére :D Legalább még szórakozáson kívül a játékoknak más haszna is van :D
Nem feltétlen fog a gondolkodásod megváltozni később. Én lassan már a 20at töltöm és még nincs barátnőm :( Szeretnék, de mindig van bennem egy visszatartó erő. Mi van ha... és stb. Kommunikálni is nehézkesebben megy. Az a helyzet, hogy az iskolában nekem lány sincs és úgymond elszoktam tőlük, sajnos. :(
Okoskodni nem akarok, mert nekem sem sikerült idáig. Viszont a barátok kérdése orvosolható. Igazából kommunikáció és szerencse kérdése.
Az én gondolkozásom pont ellenkező a tieddel, talán minél később annál rosszabb, már csak a tapasztalatok hiánya miatt is(viszont közelebb vagyok az általad kitűzött korhoz :D).
Egyébként több ilyesmi problémával küzdő embert ismerek. Nem csak én, vagy te vagy így vele. Konkrétan velem az a probléma, hogy nem merek ismerkedni. Valószínű te is tudnál, lenne rá lehetőség, ahogy nekem is. (még láttam egy gyereket aki a buszon próbált ismerkedni :D bár kissé besült és utána némán ült a csaj mellett xDD így igaz hogy vicces volt a helyzet kissé, de ha belegondolsz legalább megpróbálta, én nem mertem volna :D)
Mindenesetre sok sikert kívánok!
Utolsó vagyok: most nézem milyen hosszú lett és ömlesztett, ezt már át nem olvasom, max holnap(ma), sry ha van benne hiba vagy valami értelmetlen
Viszont még kiegészítve azzal, hogy már legalább nekem nincs iskola, max egyetem :D Szóval ha a sulidban van csaj akkor próbálj legalább beszélgetni velük. Nehogy úgy járt, mint én. Bár már hasonló helyzetben vagy, de lehetőség megvan. Osztálytárssal mégiscsak talán könnyebb. Nem kell akarni tőle semmit, tényleg csak beszélgetni. Általános iskolából kiindulva lány osztálytárssal a beszélgetés nem volt probléma.
Bosci, hogy leírtam az én részemet is, de gondoltam hátha segít valamennyire. Viszont kérdésedre válaszolva: mivel én is hasonlóképpen gondolkoztam, hogy majd később és már rájöttem arra, hogy később sem változik, így azt mondom, hogy nem feltétlen garantált a siker. Ez úgymond talán egy megnyugvást nyújt, hogy majd később... csak sajnos tényleg nem változik a dolog később sem, főleg nem magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!