Mostanra kijavították a ps4 hűtését vagy még mindig ugyan olyan hangos? Szeretnék venni de ha ugyan olyan akkor megvárom a slimet hátha ott kezdenek valamit!
És kérnék minden válaszolót nem szeretnék pc ps xbox háborút látni....
A hűtés téma meg a hangon kívűl azért is zavar mert köztüdott hogy ps be csak venti van Oneba meg rendes pc proci hűtő és hiába fúja ki a meleg levegőt a ps ventije attól a procinak bene nem tesz jót hosszú távon akárcsak a pc nél (videóba szétszedték mind két gépet onan tudom mi van bennük) és nem bántani akarom a pst mielött letámadtok csak nehezen össze kapart pénzt nem akarom hogy a gari lejárta után vihessem szervízbe .. és egy év nem olyan sok... ps t szeretnék az excluzívok miat és akinek van azok véleményét szeretném kikérni olvastam sokat de azok régi hírek reménykedem azóta változtak a dolgok
JA még annyit hogy okés hogy messziről alig lehet észre venni de alapból nem valami nagy a szobám szóval nem tudom 5-6 méterre tenni
De a választ lényegébe megkaptam hogy a sony nem kezdett vele semmit :/
Várd meg a slimet
Amúgy szellős helyen nem melegszik nagyon
Ps3 slim is csak 3 év után jött
Xbox 360meg 4
De azok televoltak hibával
Itt meg csak ps-nél a hűtést,xbox-nál meg a méretet kell javítani
Jol mondom nem?
ennyi
de nekem a ps3 superslimem kb 2 éves
ennek a legrosszabb a hűtése 3 as szériába,jo ez ps3 de semmi baja
nekem egyszer volt hangos
bevallom ez szar a ps-ekbe
de de nem megy tőle tönkre
médiába kb 1 éve van ps4 egész nap megy semmi baja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!