Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szórakozik? Mire jó ez?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel úgy volt hogy találkozunk, de végül nem lett belőle semmi. Egyik nap összefutottunk, megtehette volna hogy köszön és megy tovább de odajött hozzám. Kérdezte mi újság stb. És úgy köszönt el hogy mindenképp keresni fog, csak dolgozott hétvégén. A neten viszont fent van egy kép, amin nem munkában van. Nem tudom miért javasolja a találkozót ha végül csak ígérget.
Én 17/l ő20/f
2015. júl. 2. 14:20
1/8 anonim válasza:
Hát mire ?! Egy laza dugásra. Nem értem mért hiszik azt a csajok hogyha egy fiú beszélget vele meg ránez meg köszön neki akkor már egyböl járni akar
2/8 anonim válasza:
pasik...:/
mindig vannak ilyenek :s
3/8 anonim válasza:
Nem értem miről van szó ?! Van egy kép amin bulizik a haverjaival vagy mi a rák ?
4/8 A kérdező kommentje:
Azt mondta egész hétvégén dolgozott, a képen pedig bulizik.
2015. júl. 2. 16:38
5/8 anonim válasza:
Esetleg munka után elment lazulni???
6/8 A kérdező kommentje:
Oké, végülis igaz.
Köszi :)
2015. júl. 2. 21:09
7/8 anonim válasza:
Lehet még ő sem tudja mit akar. Adj neki egy kis időt. Ha idővel is csak ígérget akkor felejtős.
8/8 A kérdező kommentje:
Hat ma összefutottunk. Veletlenül az utcán. Meglátott, mondta menjek oda. De nem mentem mert már jött az ismerősöm akihez mentem. És ha írni nem akar, nem fogok csak így odamenni...
2015. júl. 5. 00:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!